Call of Duty Vanguard krijgt Attack on Titan crossover

News
woensdag, 12 januari 2022 om 17:30
call of duty vanguard attack on titanf1642000199
Er komt binnenkort een nieuwe update naar Call of Duty Vanguard en het is al bekend wat spelers kunnen gaan verwachten. Er komt namelijk een Attack on Titan crossover aan, waardoor er een aantal items naar de game komen die in het thema zijn van de geliefde animéserie.
Er komen op 20 januari tien nieuwe items naar de game, waaronder voornamelijk skins voor wapens. Fans van Attack on Titan zullen deze dan kunnen kopen om hun favoriete serie te combineren met hun favoriete game. De crossover is er om te vieren dat het laatste seizoen van de populaire show eraan komt.

Attack on Titan crossover niet helemaal onverwacht

Voor mensen die de geruchten rond Call of Duty Vanguard volgen komt de Attack on Titan crossover niet helemaal onverwacht. Een tijdje geleden was er namelijk al een dataminer die zei dat hij items had gevonden in de data van de game die wijzen op een Attack on Titan crossover. Dit blijkt dus te kloppen.
Er was ook nog een ander gerucht dat Captain America en Indiana Jones naar Call of Duty Vanguard zouden komen. Dit was ook dankzij een dataminer ontdekt. Dat het eerste gerucht dus waar is, maakt de kans dat deze crossover er ook aan komt wel geloofwaardiger. Daar is alleen nog geen officiële bevestiging over geweest, dus vooralsnog zullen we ons zoet moeten houden met de Attack on Titan crossover.

Populair Nieuws