Call of Duty Vanguard Attack on Titan crossover onderweg?

News
woensdag, 10 november 2021 om 16:00
call of duty vanguardf1636115508
Dataminer Nanikos heeft in Call of Duty Vanguard data gevonden die erop wijst dat er een Attack on Titan crossover naar Call of Duty Vanguard gaat komen. De data die hij vond deelde de dataminer op Twitter.
Dataminer Nanikos heeft een aantal codes en modellen voor voorwerpen gevonden in de data van de game. De modellen verwijzen naar onderdelen uit Attack on Titan, waaronder een zwaard.

Hoe geeft data deze informatie?

De reden dat dit soort dingen gevonden kunnen worden, komt doordat er in de data van de game meestal al nieuwe dingen worden toegevoegd, voordat de spullen echt beschikbaar worden voor de spelers.
Aan de naam in de data is dan soms te zien wat voor voorwerpen het bijvoorbeeld zijn. In dit geval wordt er vaak verwezen naar Attack on Titan, dus is een aankomende crossover zeer aannemelijk.
Het is nog onduidelijk, wanneer de crossover dan plaats zal gaan vinden. De dataminer geeft zelf in de tweet aan te denken dat dit in december zal zijn, maar er is nog niets officieels naar buiten gekomen van Activision, dus het is wachten op een officiële aankondiging van de crossover.
Call of Duty Vanguard is onlangs uitgekomen, maar er zijn wel een aantal problemen gevonden in de game. Er was bijvoorbeeld een probleem, waardoor challenges niet werkte.
Ook hebben spelers gevonden dat Vanguard wapens niet raken op de plek waar je op mikt, maar of dat een fout is zorgt voor veel discussie.