Wat zijn de nieuwste Disney+ series van mei?

Article
zaterdag, 08 mei 2021 om 14:00
disney plus nederland nu beschikbaar en tijdelijk gratis 154498 1f1620124486
Disney+ staat bekend als één van de meest prestigieuze streamingdiensten van dit moment, aangezien het aanbod enorm groot is. In mei is de dienst van plan dit aanbod nog meer te vergroten met veel series. Hieronder vind je een aantal series die je in mei kan verwachten.

1. High School Musical: The Musical: The Series

Het eerste seizoen van High School Musical: The Musical: The Series staat al een tijdje op Disney+. Nu staat het tweede seizoen gepland voor 14 mei. De serie vindt plaats in East High School, waar de originele High School Musical films ook plaatsvond. De serie volgt een groep jonge theaterstudenten, die meedoet aan de High School Musical: The Musical schoolproductie. De tieners ervaren alledaagse problemen, maar ook vreugdes, dat de serie allemaal laat zien.
De cast van de serie bestaat onder andere uit Olivia Rodrigo, Joshua Bassett, Matt Cornett en Sofia Wylie. De maker van de serie is Tim Federie.
Bekijk de trailer van High School Musical: The Musical: The Series seizoen 2 hieronder:

2. Star Wars: The Bad Batch

Star Wars: The Bad Batch staat gepland voor 5 mei en is een animatieserie die plaatsvindt in de Star Wars-universum. De serie staat vast als een sequel en spin-off van Star Wars: The Clone Wars. Verder volg je als kijker de Clone Force 99, oftewel de Bad Batch. Dit is een groep van Clone Troopers met genetische mutaties, die uitdagende missies aannemen na de gebeurtenissen van de Clone Wars.
Dee Bradley Baker spreekt de stem in van de Clone Troopers in de serie. De Disney+ serie is geproduceerd door Lucasfilm Animation.
Bekijk de trailer van Star Wars: The Bad Batch hieronder:

3. Station 19

De dramaserie Station 19 staat gepland 7 mei uit te komen op Disney+. De serie is een spin-off van Grey’s Anatomy en volgt het leven van verschillende vrouwen en mannen van brandweerstation 19 in Seattle, Washington. Station 19 licht het persoonlijke en zakelijke leven van de mensen uit.
De cast van de serie bestaat onder andere uit Jaina Lee Ortiz, Jason George en Grey Damon. De maker van de serie is Stacy McKee.
Bekijk de trailer van Station 19 hieronder:

Andere Disney+ series die in mei uitkomen

Andere Disney+ series die in mei gepland staan, zijn onder andere Angel, New Girl, Star, War of the Worlds en A Teacher.
Ben jij van plan één van deze nieuwe series te gaan kijken in mei? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws