Kijk deze series op Netflix als Greys Anatomy fan

Article
dinsdag, 27 april 2021 om 14:00
grays anatomyf1631628463
De hoeveelheid series die je uren laten bingewatchen neemt enorm toe. Met de hoeveelheid populariteit rond Grey’s Anatomy is het soms ook wel eens lekker om een ander soort serie te kijken of juist een zelfde soort serie, maar met een ander verhaal te zien. Het enige nadeel van uren zoeken is dat je niet altijd vindt waar je naar opzoek bent. Hiermee helpen we een handje en geven je 3 series die je moet zien als Grey’s Anatomy fan.

New Amsterdam

De excentrieke dr. Max Goodwin neemt als directeur het roer over in Amerika's oudste ziekenhuis en schopt tegen heilige huisjes om de levens van patiënten te redden. New Amsterdam staat constant in de top 10 trending van Netflix, je kunt er dus bijna vanuit gaan dat het een goede serie is. Het is naast populair ook nog een erg nieuwe serie, met pas twee seizoenen om te bingewatchen heb je in elk geval wat te doen op je vrije dag.

Suits

Als je het even gehad hebt met alle ziekenhuis series is Suits misschien wel de oplossing. Alle advocaten die te werk gaan houden je constant in spanning. Niet alleen door de zaken die er spelen en waar zij voor moeten vechten, maar ook de persoonlijke banden tussen alle personages lopen soms wel eens hoog op. Wanneer Harvey Specter indruk weet te maken bij een topadvocaat om stage te lopen, zonder ook maar enige vorm van diploma of opleiding, mag hij mee gaan draaien in de advocaten wereld en zien hoe het echt is.

How to get away with murder

De briljante en charismatische professor Annalise Keating en viif van haar studenten raken betrokken bij een misdrijf. Zo moeten ze uiteindelijk wat ze hebben geleerd tijdens haar lessen 'How to get away with murder' in het echte leven toepassen. In plaats van veel levens proberen te redden, zorgen personages er hier juist voor om nooit gepakt te worden. De serie zit vol met spannende momenten en van die typische "Huh?!" uitspringers. Op eerste indruk lijkt het een standaard crime-serie te zijn, maar er zit een flinke lading originaliteit in om je altijd op het puntje van je stoel te houden.

Populair Nieuws