Disney+ brengt alle New Girl seizoenen binnenkort uit

News
vrijdag, 30 april 2021 om 11:00
disney plus nederland nu beschikbaar en tijdelijk gratis 154498 1f1620124486
Disney+ kan binnenkort weer een gloednieuwe serie in het aanbod plaatsen. De serie die snel te zien is op de streamingdienst is New Girl, waarvan alle seizoenen in één keer worden uitgebracht. Wanneer zijn alle New Girl seizoenen nu te zien op Disney+?
New Girl gaat over Jess Day, die intrekt in een appartement wanneer haar relatie is verbroken. Nu beslist ze samen te wonen met drie mannen, die toevallig allemaal vrijgezel zijn. Alhoewel het eerst een tijd van gewenning is, raken ze al snel gehecht aan elkaar. De cast van de serie bestaat onder andere uit Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield en Hannah Simone.

Alle New Girl seizoenen op Disney+ in mei te zien

In 2019 werd New Girl verwijderd van Netflix, waardoor het voor Nederlanders een stuk moeilijker was om de serie ergens anders op te kijken. Nu neemt Disney+ de serie over en kunnen we weer genieten van alle zeven seizoenen en 150 afleveringen van de sitcom.
De vertrouwde sitcom ging voor het eerst in 2011 in première. De serie kende veel succes. Het laatste seizoen zeven ging in 2018 in première. New Girl gaat dus al een lange tijd mee. Nu, bijna tien jaar later, is de serie vanaf 14 mei te zien op streamingdienst Disney+. Hierbij staan ook gelijk alle seizoenen op de dienst, waardoor je een ware bingesessie kan houden!
Ben jij van plan alle New Girl seizoenen op Disney+ te gaan kijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws