Disney+ kondigt Star Wars: The Bad Batch serie aan

News
woensdag, 15 juli 2020 om 11:30
clone wars bad batchf1582195377
Disney+ is voorlopig nog lang niet klaar met Star Wars. De streamingdienst heeft namelijk een nieuwe serie aangekondigd, getiteld Star Wars: The Bad Batch.
De animatieserie The Clone Wars heeft net haar laatste seizoen gehad op Disney+, maar fans hoeven niet lang te wachten op een nieuwe animatieserie. Disney heeft namelijk een nieuwe animatieserie aangekondigd die in 2021 op de streamingdienst moet verschijnen - Star Wars: The Bad Batch.
Fans van The Clone Wars zullen deze naam waarschijnlijk ook bekend in de oren klinken. De titel refereert namelijk naar een squad van experimentele en elite Clone Troopers. In tegenstelling tot de overige klonen, verschillen de soldaten van The Bad Batch genetisch flink met hun gedeelde vader Jango Fett. In de serie zal de squad optreden als huurlingen in de galaxy, na afloop van de Clone Wars.

Bekende namen aan het roer

Liefhebbers van The Clone Wars zullen overigens dezelfde stijl en regie kunnen verwachten. De serie wordt namelijk geleid door Dave Filoni, die ook verantwoordelijk was voor The Clone Wars. Naast Filoni treden ook Athena Portillo (The Clone Wars), Brad Rau (Star Wars Rebels) en Jennifer Corbett (Star Wars Resistance) op als Executive Producer. Corbett zal bovendien het schrijfwerk voor haar rekening nemen.

Populair Nieuws