Disney+ kondigt Star Wars: The Bad Batch serie aan

  Disney+ is voorlopig nog lang niet klaar met Star Wars. De streamingdienst heeft namelijk een nieuwe serie aangekondigd, getiteld Star Wars: The Bad Batch.

  Disney+/Lucasfilm

  De animatieserie The Clone Wars heeft net haar laatste seizoen gehad op Disney+, maar fans hoeven niet lang te wachten op een nieuwe animatieserie. Disney heeft namelijk een nieuwe animatieserie aangekondigd die in 2021 op de streamingdienst moet verschijnen - Star Wars: The Bad Batch.

  Fans van The Clone Wars zullen deze naam waarschijnlijk ook bekend in de oren klinken. De titel refereert namelijk naar een squad van experimentele en elite Clone Troopers. In tegenstelling tot de overige klonen, verschillen de soldaten van The Bad Batch genetisch flink met hun gedeelde vader Jango Fett. In de serie zal de squad optreden als huurlingen in de galaxy, na afloop van de Clone Wars.

  Bekende namen aan het roer

  Liefhebbers van The Clone Wars zullen overigens dezelfde stijl en regie kunnen verwachten. De serie wordt namelijk geleid door Dave Filoni, die ook verantwoordelijk was voor The Clone Wars. Naast Filoni treden ook Athena Portillo (The Clone Wars), Brad Rau (Star Wars Rebels) en Jennifer Corbett (Star Wars Resistance) op als Executive Producer. Corbett zal bovendien het schrijfwerk voor haar rekening nemen.

  “Hoewel The Clone Wars het laatste hoofdstuk heeft gekregen, onze samenwerking met baanbrekende verhaalvertellers en artiesten bij LucasArts Animation is pas net begonnen. We hebben er zin in om de visie van Dave Filoni opnieuw tot leven te brengen door middel van de volgende avonturen van The Bad Batch.”

  Agnes Chu, Senior Vice President Content Disney+
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.