Wat kunnen we vanavond verwachten tijdens het Apple Event?

Article
dinsdag, 10 november 2020 om 11:30
apple hi speedf1604997631
Normaliter krijgen we in het najaar maar één of twee Apple events, maar dit jaar worden we goed verwend. Vanavond om 19.00 uur Nederlandse tijd is er dit najaar voor de derde keer een Apple Event. Maar wat kunnen we tijdens het event van één van ’s werelds grootse techbedrijven verwachten?

We worden dit jaar verwend door Apple

In september was het eerste Apple Event van het najaar van 2020. Hierin kondigde Apple de nieuwe Apple Watch Series 6, een nieuwe iPad en Apple One aan. Iets later was de tweede presentatie, waarin Apple de nieuwste iPhone-lijn aankondigde. De iPhone 12 kwam trouwens bij ons op de website in een review goed uit de test. En vorige week bracht Apple het goede nieuws dat er vanavond nog een Apple Event aankomt.

Wat gaat Apple morgen aankondigen?

Als er vanavond iets onthuld wordt kan je dat natuurlijk lezen op onze website, maar je kunt ook via YouTube 's avonds live het Apple Event volgen. Maar wat kunnen we dan verwachten? De nieuwe iPad is er al, evenals de nieuwe iPhone, de nieuwe Apple Watch en zo kunnen we nog wel even door gaan. Op dit moment is het natuurlijk nog een beetje speculeren en het is ook wel des Apple’s om morgenavond met nog een grote verassing te komen. Maar de verwachtingen zijn dat er dinsdag sowieso een nieuwe Mac en een nieuwe MacBook wordt aangekondigd. Dit wordt dan de eerste generatie met de zogenaamde Apple Sicilon chips. Daarnaast is het ook zeker niet ondenkbaar dat Apple een nieuwe MacOS aankondigt en mogelijk nog iets groots.

Populair Nieuws