Krachtige iPad 2020 release met iPadOS 14 onthuld

  De release van de achtste generatie iPad is zojuist door Apple onthuld. De iPad 2020 is voorzien van de A12 chip en laat volgens Apple de concurrentie ver achter zich door te focussen op bijzondere grafische prestaties. De prijs van de nieuwe iPad is er een om van te smullen. De nieuwe iOS tablet zal al te koop zijn voor minder dan 300 dollar.

  Apple

  Elk jaar doet Apple een nieuwe iPad uit de doeken tijdens het Apple event. Dit jaar is daar niet anders in. De nieuwe iPad is alweer de achtste generatie iPads en moet voor iedereen toegankelijk worden, terwijl hij krachtiger dan ooit is. De iPad 2020 heeft namelijk een snelle A12-chip, werkt met Apple Pencil en een Smart Keyboard van Apple of de Logitech variant daarvan. Daarnaast krijgt de iPad 2020 een 10,2 inch scherm, een Lightning aansluiting en een traditioneel iPad design met een thuisknop en Touch ID.

  Achtste Generatie iPad blaast concurrentie weg

  Volgens Apple blaast de nieuwe iPad de concurrentie op grafisch gebied weg. Er kan zonder problemen op gewerkt worden met allerlei grafische toepassingen door ontwerpers doordat de CPU ruim 40% sneller is. De graphics zijn daarbij twee keer zo snel dan in het vorige model.

  De iPad 2020 is vanaf nu in de Verenigde Staten te bestellen en komt aanstaande vrijdag al in de schappen terecht. De iPad gaat 329 dollar kosten, maar wat de tablet in Nederland gaat kosten is nog niet bekend. Dit geldt ook voor de releasedatum in Nederland.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.