Apple Watch Series 6 release onthuld tijdens Apple event

  Apple heeft tijdens haar event vandaag een nieuwe Apple Watch release uit de doeken gedaan. De Apple Watch Series 6 revolutioneert volgens Tim Cook de manier waarop we naar onze smartwatches kijken. en de Series 6 blijft dit doen.

  Tim Cook opent het Apple Watch event met een verhaal over hoe de Apple Watch in het verleden al levens gered heeft met de hartslagfunctie. Nadat een aantal Apple Watch bezitters hun verhaal verteld hebben, kwam al snel de onthulling van de nieuwe Apple Watch: de Series 6.

  Apple Watch Series 6 reveal zet in op design én gezondheid

  De Apple Watch krijgt niet alleen een gelikt nieuw design met verwisselbare bandjes en een aluminium case, maar ook een aantal functies die je gezondheid in de gaten houden. Zo krijgt de smartwatch een functie om je slaap nog beter te monitoren, maar het paradepaardje van het WatchOS 7 horloge is de functie om het zuurstof in je bloed te meten die dit gedurende de hele dag én in je slap doet.

  Andere verbeteringen in het horloge komen voorbij in het scherm dat altijd aan zal zijn, met een verbeterde schermhelderheid en accuduur, een hoogtemeter en nieuwe Watch Faces. Alan Dye heeft de Watch Faces voor de Apple Watch Series 6 flink op de schop genomen met een aantal nieuwe designs. Zo is er een GMT face en een Chronogrpah ontwerp dat op verschillende tijdsschalen in te stellen is. De Apple Memoji zijn ook in de Apple Watch als Face in te stellen en zullen je geheel geanimeerd vermaken, terwijl ze je de tijd vertellen.

  Apple Watch band compleet aangepast

  Last but not least is de Apple Watch Series 6 vergezeld door nieuwe Apple Bands genaamd de Solo Loop. Dit horlogebandje is in verschillende kleuren te krijgen en niet meer voorzien van een sluiting. In plaats daarvan is er een bandje gemaakt uit één stuk om nog meer draagcomfort te creëren.

  De Apple Watch Series 6 zal voor 399 dollar te koop worden. Het horloge is vanaf vandaag te bestellen en komt aanstaande vrijdag al uit in de Verenigde Staten. Wanneer de Apple Watch Series 6 in Nederland uitkomt en wat de precieze prijs wordt is nog niet bekend.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.