Nu grote sale op Game Mania voor Singles Day 2020!

News
dinsdag, 10 november 2020 om 11:00
valhallaf1645461808
Zit je alleen thuis door het coronavirus of ben je gewoon nog niet die juiste persoon tegengekomen? Dan heeft Game Mania nu de perfecte sale voor jou. Tijdens Singles Day 2020 strooit de winkel namelijk met veel aanbiedingen op games en consoles. Heb je niemand om je geld aan uit te geven? Dan is deze Game Mania sale je kans om grote games voor een prikkie in huis te halen.

Game Mania sale op Singles Day 2020

Singles Day is van origine een Chinees festival waar vooral jongeren vieren dat ze trots zijn om vrijgezel te zijn. Daar heet de dag ook geen Singles Day maar: 'Guanggun Jie'. Ja, we laten het aan jullie over hoe je dit wil uitspreken. Het festival is elk jaar op 11 november, omdat het nummer één symbool staat voor alleen zijn. Nou, dan mag het hele jaar wel omschreven worden met een 1.
Game Mania biedt nu op Singles Day 2020 een groot scala aan kortingen aan. Als eerste zien we bijvoorbeeld de Nintendo Switch voor maar 309 euro. Als we even overschakelen naar games dan zien we ook grote titels als The Last of Us Part II flink in de aanbieding. Lees in onze review of de game de moeite waard is om in huis te halen. De sale is vandaag begonnen.
watch dogs legionf1601608643

Game Mania strooit met bundels

In de Singles Day 2020 sale zien we veel games langskomen, maar niet alleen, wat je misschien wel verwacht op Singles Day. Naast games zijn er namelijk ook veel accessoires te koop met korting, zoals beeldjes van gamefiguren, controllers en headsets. Wil je van alle aanbiedingen profiteren, dan moet je alleen wel snel zijn. De actie is namelijk alleen tot morgen geldig! Voor de complete Game Mania sale op Singles Day 2020 ga je naar de website.

Populair Nieuws