Er komt nog een Apple event in 2020!

News
dinsdag, 03 november 2020 om 15:00
apple 132960
Het iPhone 12 event is pas net geweest, maar Apple heeft alweer een nieuw evenement aangekondigd getiteld ‘One More Thing’. We zullen ook nog eens niet lang hoeven wachten, want dit evenement staat gepland voor 10 november. Wat er precies aangekondigd gaat worden tijdens dit Apple event weten we nog niet, maar er gaan een aantal geruchten.
Het gerucht dat rondspeelt is dat Apple voor het eerst Arm-Based Macs zal gaan aankondigen. Deze zullen dan gaan draaien op Apple Silicon Chips. De hardware draait dan niet langer op Intel Processoren, maar op materiaal van Apple zelf. Dezelfde geruchten zeggen dat deze Apple Silicon Chip iMacs dit jaar nog uit zullen komen. Iets dat we wel al zeker weten van deze Chips is dat ze minder stroom nodig zullen hebben, maar alsnog betere prestaties leveren.
Er zijn gelukkig ook nog een paar andere geruchten die spelen rondom het evenement. Zo wordt er bijvoorbeeld gespeculeerd over een nieuwe versie van de AirPods. Het gaat over de eerste Apple koptelefoon die vermoedelijk de AirPods Studio gaan heten. Buiten dat gaat het al een tijdje veel over AirTag. Met deze app zou je jouw dure Apple producten kunnen linken aan de Zoek Mijn-app, waardoor je ze ieder moment terug kan vinden.
Het evenement, de derde is van Apple dit jaar, zal volgens de uitnodiging plaatsvinden vanuit het Apple Park. Het gaat om dinsdag 10 november om 19:00 uur. De naam van het evenement, One More Thing, is een referentie naar wat Steve Jobs vroeger zei als hij nog een grote aankondiging ging doen.
Wat verwachten jullie van dit evenement?

Populair Nieuws