PS5-versie Marvel's Spider-Man laat je toch je savegame overzetten

  Als je nu al geniet van Marvel's Spider-Man op PS4 dan kun je je geluk op. In een Twitter-bericht heeft Insomniac Games laten weten dat je je savegame over kunt zetten naar de PS5 versie van de titel. Uit eerdere berichten konden we afleiden dat dit niet mogelijk zou zijn. De studio heeft geluisterd naar de fans en zal de mogelijkheid gaan toevoegen.

  Niet helemaal opnieuw beginnen met Spider-Man op PS5

  De update gaat uitkomen rond Thanksgiving dit jaar. Om dit in Nederlandse termen te zetten: de update komt rond 26 november naar de PS4-versie van Marvel's Spider-Man. Vanaf dat moment is het mogelijk om je savegame over te zetten naar Spider-Man Remastered voor de PS5. Zo hoef je niet per sé helemaal opnieuw te beginnen in het verhaal. Niet dat het anders een enorm probleem zou zijn geweest, aangezien Marvel's Spider-Man wordt gezien als één van de beste games van de afgelopen generatie. Naast de mogelijkheid om je savegame over te zetten zal Insomniac ook wat features aan de PS4-versie toevoegen die we eerder alleen zagen op de PS5.

  Nieuwe Spidey suits op de PS4

  Je hoort het goed, insomniac gaat de drie Spider-Man pakken van de remastered-versie toevoegen aan de PS4-versie Marvel's Spider-Man. Deze pakken zouden eerst alleen beschikbaar zijn in de PS5-versie van de game, maar daar komt nu dus verandering in. Deze aanpassing zal op dezelfde dag uitkomen als de mogelijkheid om je savegames over te zetten naar Spider-Man PS5.

  Marvel's Spider-Man Remastered heeft al eerder gezorgd voor ophef, aangezien het personage Peter Parker compleet is veranderd voor de nieuwe versie van de game. Dit ging zo ver dat de Creative Director doodsbedreigingen kreeg van 'fans'.

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.