Top 5 multiplayer games van 2017 - Samen er tegen aan!

  Gamen is veel leuker als je het samen kunt doen en ook in 2017 kwamen er geweldige games uit voor jou en je vrienden. We bespreken de beste vijf in onze top 5 multiplayer games van 2017.

  5. PlayerUnknown's Battlegrounds

  Gewoon ergens in een map gedropt worden en daar onbekenden neermaaien klinkt misschien als een vreemd concept, maar Playerunknown’s Battlegrounds heeft bewezen dat het werkt! De game heeft een enorm aantal spelers die het geweldig vinden om tegen 99 anderen te vechten en je zult als speler je uiterste best moeten doen om te overleven. Daarnaast kunnen de hoarders onder ons alle wapens in de game verzamelen. PlayerUnknown’s Battlegrounds is op dit moment te koop voor PC en Xbox One.

  4. Splatoon 2

  In 2017 kreeg Nintendo’s eigen shooter een sequel en kwam Splatoon 2 naar de Nintendo Switch. Vergeet kogels, in dit spel is verf je munitie en dat is leuker dan je denkt. Splatoon 2 heeft online en offline multiplayer en biedt de ruimte voor toernooitjes tussen vrienden en vijanden. De game oogt kleurrijk en schattig, maar de gameplay is snel en tactisch, leuk voor iedereen dus.

  3. Destiny 2

  Je krijgt absoluut de beste speelervaring in Destiny 2 als je met andere spelers speelt. In PvE en PvP kun je met en tegen elkaar spelen en de game krijgt steeds meer updates zodat jij en je vrienden altijd wat te doen hebben. De focus van Destiny 2 ligt bij de endgame content en de game heeft een hoop te doen wanneer je het verhaal hebt afgerond. Uren speelplezier dus!

  2. Call of Duty WW2

  Terug naar de roots gaan was een goede beslissing voor Call of Duty en Call of Duty WW2 is dan ook weer een ouderwets goede game. Er zijn jammer genoeg maar 10 multiplayer maps, maar een ranked systeem komt op 1 december uit. En als je op zoek bent naar iets engs, kun je altijd nog nazizombies af gaan knallen. Tijdens die modus in Call of Duty WW2 is het super leuk om alle easter eggs in een level te vinden.

  1. Ghost Recon Wildlands

  Verzamel je drie beste vrienden, stel een groot en dodelijk wapen af en ga op pad in Bolivia. Ghost Recon Wildlands is een geweldig multiplayeravontuur waarvoor je al je teamleden nodig hebt. Ghost Recon Wildlands is oogstrelend mooi, maar laat je niet afleiden door de prachtige graphics, want je moet missies goed plannen om door de game heen te komen. De game is tactisch en best moeilijk, dus laat je niet overrompelen!

  Top 5 multiplayer games van 2017 – Tijd om een team te vormen

  Zoals je hebt kunnen lezen heeft 2017 ons geweldige multiplayer games gegeven. Het is tijd dat je al je vrienden bij elkaar brengt en gaat gamen als een team. Want samen een level uitspelen, dat is pas echt bouwen aan een vriendschap.

  PlayerUnknown's Battlegrounds

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.