Top 10 beste Nedgame sales - Tijd om op koopjes te jagen

  Dit zijn de tien beste Nedgames sales die op dit moment te vinden zijn via de bekende gamewinkel. Er zijn flink wat aanbiedingen te vinden, maar niet alles kan de beste zijn. Deze tien kun je eigenlijk niet laten liggen en al helemaal niet voor zo'n lage prijs.

  De tien beste Nedgame sales die er op dit moment zijn, baseren we op hoe recent de games zijn en de prijs/kwaliteit. Daarnaast is het ook relevant om te kijken naar of de games niet altijd in de aanbieding zijn, want dan kun je het moeilijk nog een aanbieding noemen. Laten we snel beginnen met de tien beste Nedgame sales, want op nummer tien staat Steins;Gate 0.

  10. Steins;Gate 0

  Steins’Gate 0 is voor de schamele prijs van 12,00 euro namelijk alsof je een onbekend, maar heerlijk snoepje uit de snoepwinkel steelt. Je weet misschien niet in eerste instantie waar het spel over gaat, maar zodra je ervan proeft vind je het heerlijk. Het is namelijk een game die volledig draait om het ervaren van het verhaal. Een verhaal dat je door middel van verschillende oogpunten gaat ervaren.

  Dit doe je in combinatie met de gameplay die je zou kunnen vergelijken met games als Firewatch aangezien het hier ook een visueel boekverhaal betreft. Veel lezen en interactie met andere personages, maar dat is typisch het genre. Je zou bijna naar de winkel rennen voordat de game weer 49,99 euro kost.

  9. Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix

  Om maar even in de Japanse sfeer te blijven, gaan we door naar de volgende game op het lijstje met beste Nedgame sales: Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix die normaalgesproken 59,99 euro kost. Voor minder dan drie tientjes kun je zes games aan je game-bibliotheek toevoegen. Dan heb je natuurlijk geen rekenwonder nodig om uit te rekenen dat dit een goede deal is.

  Daarnaast zijn de meeste games ook nog eens fantastisch om te spelen, want wie zegt nou nee tegen een mix van Disney en Final Fantasy. Het mogen dan wel games betreffen die op eerdere consoles oorspronkelijk uitgebracht zijn, maar dat neemt niet weg dat deze remaster-collectie goed speelt. Als laatste is het ook nog eens een goede manier om jezelf voor te bereiden op Kingdom Hearts III, de game die begin volgend jaar in de winkels verschijnt.

  8. Shaq Fu: A Legend Reborn

  Gelukkig worden games ook aan de andere kant van Europa gemaakt, namelijk in de Verenigde Staten. Daar komt Shaq Fu: A Legend Reborn vandaan, de game die eerder dit jaar nog verscheen. Normaal gesproken zou je 34,99 euro betalen voor het nieuwe avontuur met Shaq, maar nu betaal je er maar acht euro voor.

  Als je door de naam Shaquille O'Neal aan de basketballer moet denken, zit je goed want de game is op hem gebaseerd. In de nieuwe game is de gameplay wel een beetje anders dan je gewend bent, want het is nu vooral een doel om zoveel mogelijk in elkaar te meppen. Iets waar je meer over kunt lezen in onze Shaq Fu: A Legend Reborn review.

  7. Yakuza Kiwami

  Niet iedereen is bekend met de diepgaande maffia-praktijken van Yakuza en dat terwijl de serie al meer dan tien jaar bestaat. Zo lang al zelfs dat Yakuza Kiwami is gemaakt, een remake van het eerste deel waar je normaalgesproken 29,99 euro voor betaalt. Nu dus niet meer, want één van de beste Nedgame sales is Yakuza Kiwami.

  Nu betaal je minder dan twee tientjes, namelijk maar 18 euro voor de game waardoor je op pad kunt met Kazuma Kiryu, een yakuza die ten onrechte tien jaar in de cel heeft gezeten. Als je het aan ons zou vragen is het zeker een game die je moet spelen. Rox zette de game immers niet voor niets hoog in haar lijst met beste games van 2017. Dat was namelijk het jaar dat de game uitgebracht werd en toen bewees dat de game nog steeds van hoge kwaliteit is.

  6. Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons Super Mario Bros. Edition

  Groot of klein, het is vrijwel altijd fijn om in de buurt van Mario te zijn en met Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons Super Mario Bros. Edition is dat niet anders. Dit keer ga je met de Italiaanse loodgieter lekker puzzelen, zoals je vroeger wel eens bij je grootouders deed.

  Dit keer moet je dat alleen wel doen door een flink aantal kerkers te doorkruizen waarbij je verschillende personages uit het Mushroom Kingdom tegenkomt. Maar acht euro betalen voor deze 3DS game is een fantastische deal, al helemaal als je bedenkt dat de game normaal 34,99 euro kost.

  5. Prey

  Zoals een koopjesjagers een uitverkoop als prooi ziet, zien de monsters uit Prey de speler. Niet voorbereid op wat de jager te weeg kan brengen en laten we wel wezen, de monsters uit Prey kunnen voor flink wat verassingen zorgen. Ze kunnen de vorm van een boek, vaas of zelfs kast aannemen om je vervolgens aan te vallen en je de dood in te jagen.

  Je zou er bijna vertrouwensangst van krijgen, maar dat hoeft gelukkig niet. Met meer dan genoeg mogelijkheden om ze te vermoorden is het aan jou om uit deze futuritische hel te ontsnappen en dat gaat je nu geen 69,99 euro meer kosten. Nu ben je namelijk maar 18 euro kwijt en daarom is het ook zeker één van de beste Nedgame sales.

  4. Final Fantasy XV

  Final Fantasy bestaat natuurlijk al flink wat jaren en staat bij velen bekend als fantastische reeks. Iets wat Final Fantasy XV ook weet te bevestigen en dat de game nu dan ook maar 12,00 euro is een wonder. Het is daarmee zeker één van de beste Nedgame sales die je op deze lijst vindt.

  De game gooit het concept van Final Fantasy volledig op de schop door een grote open-wereld aan te leveren waarin meer dan genoeg is om te doen. Daarnaast weet het verhaal over een groep jongens die op reis gaat je ook de aandacht te trekken. Dat komt door de onderlinge relaties tussen de personages, waardoor je je al snel in de wereld thuis voelt. En daar betaal je normaalgesproken 69,99 euro voor, dus tel uit je winst.

  3. Nintendo LABO Robo Kit Bundel

  Nintendo wist dit jaar alles en iedereen te verrassen door met een kartonnen doos op de proppen te komen. Natuurlijk bedoelen we Nintendo Labo, waarmee je kartonnen bouwwerken kunt maken om vervolgens te gebruiken in de game. Hier betaal je voor dit pakket normaalgesproken 79,99 euro euro voor, maar deze deal haalt daar meer dan twintig euro van af zodat de prijs nu op 48,00 euro valt.

  Er zijn meerdere pakketten te vinden, maar de aanbieding betreft de Robot-bundel. Hiermee kun je een speciaal robotbouwerk in elkaar knutselen waarmee je vervolgens kunt gamen. In onze Nintendo LABO review lees je hoe positief we over de game waren en dat had onder andere te maken met de creatieve creaties die je met LABO kunt maken.

  2. Starlink: Battle for Atlast Starter Pack

  Als je wel eens nostalgische gevoelens hebt voor games als Star Fox 64 dan heb je geluk. De beste Nedgame sales bevat namelijk ook de perfecte game om je die nostalgische gevoelens te doen laten vergeten dankzij Starlink: Battle for Atlas. Met de Nintendo Switch-versie kun je zelfs als Fox McCloud spelen!

  Je vraagt je misschien alleen wel af waarom het hier om een Starter Pack gaat en dat is gelukkig gemakkelijk uit te leggen. Starlink herintroduceert het Toys-to-Life idee door middel van ruimteschepen en daar betaal je nu bijna de helft van de prijs voor, want het pakket kost nog maar 44,00 euro. Zeker één van de beste Nedgame sales als je het ons vraagt.

  1. Assassin’s Creed Odyssey

  Van de beste Nedgame sales is er natuurlijk maar één de beste en dat is Assassin’s Creed Odyssey. De game is pas een paar weken in de winkels te vinden en dat voor de prijs van 69,99 euro. Dankzij deze sale betaal je daar minder dan de helft voor, namelijk 33,00 euro.

  Het is een koopje van de bovenste plank, want de game heeft genoeg te bieden in het Oude Griekenland. Zo zal je een goede dertig uur zoet zijn met het verhaal en is er daarna nog genoeg te doen rondom dat verhaal heen. In onze Assassin’s Creed Odyssey review lees je waarom de game misschien wel één van de beste games van het jaar is.

  De beste Nedgame sales maken je blut!

  Het is een wereldprestatie als je je portemonnee niet opentrekt voor de beste Nedgame sales die je hierboven vindt. Tenzij je alle games al had natuurlijk, maar dan kun je alle andere aanbiedingen nog bekijken. Dan lees je misschien liever over wat er in de aanbieding gaat wegens Black Friday.

  Steins;Gate 0

  Verkijgbaar vanaf 25 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.