Het is nog lastig zo’n top 10 beste games 2017 te maken, want ik heb een aantal games nog amper aangeraakt zoals Persona 5 en Zelda. Dat komt nog. Daarbij heb ik enorm veel plezier beleefd aan flink wat titels, zoals Vikings, Uncharted The Lost Legacy, Shadow Warrior, LEGO-games én de titel die ik steevast vaak speel: FIFA. Toch maakten deze tien persoonlijk de meeste indruk op me. En dat zal voor veel mensen een verrassende lijst zijn.

10. Tekken 7

Ik houd van een goede vechtgame en ben opgegroeid met Mortal Kombat, Street Fighter en Tekken. Je kon me als klein kind (ja inderdaad, ik was eigenlijk te jong) wakker maken voor dit soort games. Tegenwoordig stop ik er niet meer de uren in die ik er vroeger wel in stopte, omdat ik liever meer games ‘check’ dan uren pomp in één titel. En daardoor heb ik Tekken 7 veel minder gespeeld dan ik had gewild.

Maar deze game verdient sowieso een plek in deze top 10 want hij is ontzettend goed! En terwijl ik dit tik denk ik: 'shit, snel afstoffen en weer vechten!' Want dit soort titels zijn ge-weldig!