Het belangrijkste E3 2021 nieuws van donderdag 10 juni

  E3 2021 is van start gegaan met de aftrap van Summer Game Fest. Gisteravond en vannacht werden de eerste onthullingen al uit de doeken gedaan. Hier lees je het beste en meest belangrijke E3 2021 nieuws van donderdag 10 juni

  Tiny Tina's Wonderlands

  We trappen E3 2021 af met de onthulling van een geweldige Borderlands spin-off, genaamd Tiny Tina's Wonderlands. De game zal begin 2022 uitkomen en is hevig geïnspireerd op de Borderlands 2 DLC rondom Tiny Tina en staat los van de andere Borderlands-games. In deze wereld is Tiny Tina wederom een echte dungeon master die je door het spel heen leidt.

  Ne als in de Assault on Dragon's Keep DLC kan Tiny Tina constant de gameplay veranderen en aanpassen in de nieuwe titel. Wanneer de titel precies gaat uitkomen is nog niet zeker. Wel weten we al een aantal castleden van de game. Zo zullen Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine), Wandas Sykes en Ashly Burch een stem vertolken. De laatstgenoemde kruipt natuurlijk in de huid van Tiny Tina zelf.

  Elden Ring release

  Het mocht even op zich wachten, maar eindelijk is hij er: de officiële trailer van Elden Ring. We zagen de titel eerder al op E3 2019, maar daarna werd het lang stil. Tot nu dus op Summer Game Fest. Naast een trailer heeft Elden Ring ook een releasedatum gekregen. In de trailer krijgen we al een beetje beter te zien hoe het eraan toegaat in de wereld van Elden Ring. Het zal geen makkelijke reis worden, wat je ook wel kunt verwachten van From Software, de makers van Dark Souls.

  Call of Duty Warzone Season 4

  Tijdens het Summer Game Fest is de nieuwe trailer van Call of Duty Warzone Season 4 getoond. We zien hier meer gameplay en extra content die we kunnen verwachten. In de trailer zien we onder andere een nieuwe map, die wij als Nederlanders wel kunnen herkennen: Amsterdam. Hier speel je 2v2 battles voor de winst. Season 4 van Call of Duty Warzone zal vanaf 17 juni van start gaan.

  Among Us update

  Het razend populaire Among Us krijgt nog meer updates en toevoegingen. Dit werd aangekondigd tijdens de aftrap van Summer Game Fest. De grootste update zal een nieuwe modus zijn, genaamd Hide & Seek. Hier zoek je naar andere spelers die zich op dezelfde basis verstoppen. Ook krijgen we verschillende rollen toegevoegd aan het spel, zoals Sherrif en Scientist. Niet alleen dat, maar de titel krijg ook achievements en een vijfde speelbare map.

  De volledige update en toevoegingen van Among Us lees je hier.

  Xbox Game Pass en Cloud Gaming

  Nog kort voor E3 2021 heeft Microsoft laten weten dat cloudgamingservers zullen worden verbeterd en dat er ook tv's zullen komen die klaar zijn voor Xbox Cloud Gaming. Microsoft wil zo de focus een klein beetje verleggen naar tv's, zodat het uiteindelijk mogelijk is om vanaf een tv gelijk een game te spelen. Dit is niet het enige, aangezien de servers voor cloud gaming ook flink op de schop gaan.

  Als laatste gaat Xbox ook een nieuwe first-party titel op de markt brengen. Wanneer we deze gaan zien is nog niet duidelijk.

  Fast & Furious naar Rocket League

  Tijdens de Summer Game Fest, wat voor E3 2021 ook aan de gang is, werd aangekondigd dat de iconische auto's van Fast & Furious naar Rocket League zullen komen. Dit wordt gedaan om de release van Fast 9 te vieren, die deze zomer in de bioscopen verschijnt. Vanaf 17 juni kun je met de Nissan Skyline, Dodge Charger en F9 Pontiac Fiero aan de slag. Die laatstgenoemde is een nieuwe introductie voor de game.

  Vampire The Masquerade Blood Hunt release

  Tijdens Summer Game Fest is Vampire The Masquerade Blood Hunt officieel aangekondigd. Blood Hunt gaat verder op het originele verhaal van Vampier The Masquerade. De titel zal dit jaar uitkomen en je kunt je al inschrijven voor de gesloten alpha op de website.

  De titel vertelt het verhaal over vampieren die open en bloot samenleven met normale mensen. Die vampieren schieten erop los met hun bovennatuurlijke gaven en worden opgejaagd met het Blood Hunt bevel.

  Death Stranding Director's Cut

  Ook werd een nieuwe versie van Death Stranding bekendgemaakt tijdens Summer Game Fest. Het betreft een speciale Director's Cut van de game. De trailer waarmee de titel werd onthuld maakte daarnaast ook nog eens flinke verwijzingen naar Metal Gear Solid, waardoor fans klaar waren om gek te worden. Vervolgens bleek het slechts een nieuwe versie van Death Stranding te zijn die naar de PlayStation 5 komt, waarbij later dit jaar meer informatie wordt bekendgemaakt.

  Meer over E3 2021 lezen?

  Als je alles wilt weten wat er tijdens E3 2021 gaat gebeuren, dan kun je het beste deze pagina in de gaten houden. Hier wordt alles gepost over E3 2021. Welke aankondiging vind jij tot nu toe het vetst? Laat het ons weten in de comments.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.