Borderlands spin-off Tiny Tina's Wonderlands onthuld

  Tijdens Sumer Game Fest is de nieuwe Borderlands spin-off Tiny Tina's Wonderlands aangekondigd. De game komt begin 2022 al uit en is een high-fantasy versie van Borderlands. De DLC uit Borderlands 2 rondom Tiny Tina was dan ook een grote inspiratiebron voor de game.

  De game staat los van de andere Borderlands-games. In deze wereld neemt Tiny Tina je mee op avontuur waarin ze wederom een dungeon master is. Dit betekent dat ze als het ware de gameplay constant op de schop kan gooien, zoals ze ook in de Assault on Dragon's Keep DLC deed.

  Eerder deze week lekte het bestaan van de game al uit. Nu heeft 2K de game ook daadwerkelijk officieel uit de doeken gedaan. De game wordt ontwikkeld door Gearbox Software, de studio achter de eerdere Borderlands-games.

  Borderlands spin-off Tiny Tina's Wonderlands cast

  De cast bestaat onder andere uit Andy Samberg, Wanda Sykes, and Ashly Burch. Laatstgenoemde is uiteraard de stem van Tiny Tina, terwijl Samberg natuurlijk onder andere bekend is van zijn rol in Brooklyn Nine-Nine. Ook lijkt de grote schurk van de game door een bekende acteur gespeeld te worden, maar wie dat is maakt Burch nog niet bekend.

  Een precieze releasedatum voor de game is nog niet gegeven. Wel is er een indicatie gegeven. De game komt namelijk al begin 2022 uit. Tiny Tina's Wonderlands verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Epic Games Store.

  Nog veel meer bij Summer Game Fest

  Tijdens Summer Game Fest werd nog veel meer aangekondigd. Zo kwam ook de Director's Cut van Death Stranding voorbij. De game komt naar PlayStation 5 en gaat meer content krijgen dan het origineel. Ook werd een nieuwe Metal Slug Tactics aangekondigd.

  Tiny Tina's Wonderlands

  Verkijgbaar vanaf 31 march 2022

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.