Among Us update introduceert nieuwe modus en meer

  Het team achter Among Us is nog lang niet klaar met hun goudmijntje. In een korte trailer konden we zien wat er allemaal nog op de planning staat voor de immens populaire mobile en PC-game.

  Een van de grootste veranderingen in de onthulde Among Us update is een nieuwe modus, genaamd Hide & Seek. Daarin zul je op zoek moeten gaan naar andere spelers die zich op dezelfde basis verstoppen. Daarnaast worden er verschillende rollen toegevoegd aan het spel, zoals de Sherrif en Scientist. Among Us zal tevens achievements, zoals het behalen van vijf kills, en een vijfde map om in te spelen.

  De customisation krijgt ook een boost, want er zullen straks meer kleuren beschikbaar zijn om je koddige personage mee uit te rusten, net als 'visor cosmetics' waarbij je kunt denken aan een zonnebril, snor of gasmasker. Log je binnenkort in op Twitch, dan kan je met een Twitchdrop opnieuw het Geoff Keighey masker vrijspelen in de game.

  Nog veel meer bij Summer Game Fest

  Tijdens Summer Game Fest werd nog veel meer aangekondigd. Zo kwam ook de Director's Cut van Death Stranding voorbij. De game komt naar PlayStation 5 en gaat meer content krijgen dan het origineel. Ook werd een nieuwe Metal Slug Tactics aangekondigd.

  Among Us

  Verkijgbaar vanaf 15 june 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.