Opnames voor The Book of Boba Fett zijn afgerond

  In december 2019 en 2020 mochten we de waanzinnige Star Wars serie The Mandalorian aanschouwen. Maar voor december 2021 werd iets anders aangekondigd: The Book of Boba Fett. Voor deze serie zijn de opnames onlangs afgerond.

  Lucasfilm Ltd.

  The Book of Boba Fett, de nieuwe spin-off serie die klaar werd gestoomd door The Mandalorian, draait zoals je verwacht om Boba Fett en zijn bounties. We krijgen dit jaar dus niet Grogu en Mando te zien, maar de befaamde man met zijn jetpack, want de opnames van de nieuwe serie zijn achter de rug.

  Actrice Ming-Na Wen (Fennec Shand in The Mandalorian) heeft op Twitter geplaatst dat er cadeaus zijn verstuurd naar de cast en crew van The Book of Boba Fett. Dit gebeurt over het algemeen wanneer de opnames van een serie zijn afgerond en de serie de laatste fase van productie in gaat. Ze gebruikte bovendien de hastag 'wrapgift', wat ook ondersteunt dat de opnames klaar zijn.

  Wat kunnen we verwachten van The Book of Boba Fett

  Wat we precies van The Book of Boba Fett kunnen verwachten is helaas niet helemaal duidelijk. Het lijkt erop dat we Boba Fett en Fennec Shand gaan volgen nadat zij de positie van Jabba the Hutt ingenomen hebben, maar waarschijnlijk gaan we nog veel meer personages zien.

  Het namelijk goed mogelijk dat we meerdere personages uit The Mandalorian gaan zien, waaronder Din Djarin/The Mandalorian zelf! Naar verluidt wordt de serie niet lang. Mogelijk gaan we veel zien van Tatooine. Voor meer informatie moeten we alleen nog wachten op een aankondiging van Disney.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.