E3 2021 was teleurstellend - Stelling van de dag

  E3 2021 zit er weer op. Met bijna een week lang vol persconferenties en aankondigingen zat de show dit jaar in een andere vorm dan we doorgaans gewend zijn. Meer persconferenties, meer filler en niet heel veel spannende aankondigingen. Het zorgt bij ons op de redactie voor de volgende stelling van de dag: E3 2021 was teleurstellend.


  Top 5 beste E3 2021 Nintendo Direct aankondigingen

  De langverwachte Nintendo Direct zit er eindelijk weer op. En hoewel we geen klappers zoals een releasedatum voor Breath of the Wild 2 hebben gekregen of beelden van Metroid Prime 4, zijn er nog steeds een aantal enorm goede games getoond. De beste en leukste aankondigingen tijdens de Nintendo Direct hebben we hier voor je op een rijtje.


  Next-gen Xbox games in de toekomst speelbaar op Xbox One door xCloud

  Microsoft is hard aan het werk om next-gen Xbox games speelbaar te maken op de Xbox One met behulp van xCloud. De techgigant heeft die aankondiging een beetje verhuld gedaan in een blogpost over de E3 2021 presentatie van afgelopen zondag.


  Deze Nintendo Switch games kan je nu alvast in de pre-order zetten!

  De E3 2021 is alweer voorbij gevlogen. Sommige uitgevers wisten meer indruk te maken dan anderen, maar er zijn veel games getoond tijdens de verschillende shows. Ben je er enthousiast van geworden, dan kan je deze Nintendo Switch games alvast in de pre-order zetten!


  Nintendo houdt echte naam Breath of the Wild 2 geheim vanwege spoilers

  Op de Nintendo Direct voor E3 2021 liet Nintendo opnieuw The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 zien. Een officiële naam voor de game is alleen nog niet bekendgemaakt, wat volgens de Japanse uitgever bewust is gedaan.


  Update - Marvel’s Guardians of the Galaxy game met releasedatum onthuld

  Eidos Montreal heeft tijdens de Square Enix Presents in rondom E3 2021 een Marvel’s Guardians of the Galaxy game onthuld. De flinke trailer toont tevens direct de releasedatum van de game: 26 oktober 2021. De game wordt een third-person actiegame waarin je als Star-Lord de Guardians of the Galaxy leidt, vecht en verschillende planeten ontdekt.


  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.