Fast & Furious binnenkort naar Rocket League

  Met iconische auto's uit de Fast & Furious reeks in Rocket League rijden? Dat kan binnenkort! De arcade voetbalgame met mini-auto's zal een aantal nieuwe voertuigen krijgen ter ere van de Fast 9 release.

  Fast 9, ook wel Fast & Furious 9 genaamd, verschijnt deze zomer in de bioscopen. Het belooft opnieuw een gigantisch actiespektakel met veel ruimte voor peperdure auto's te worden. Om de nieuwste release van de langlopende filmreeks te vieren, komen er een aantal bijzondere wagens naar Rocket League.

  Met de Summer Game Fest aankondiging, werd duidelijk dat spelers vanaf 17 juni de Nissan Skyline, Dodge Charger en F9 Pontiac Fiero tot hun beschikking krijgen. Die laatste is een compleet nieuwe introductie voor de game, terwijl de eerste twee een terugkeer maken.

  Veel meer bij Summer Game Fest

  Tijdens Summer Game Fest is nog veel meer aangekondigd uiteraard. Zo werd een nieuwe Borderlands spin-off uit de doeken gedaan rondom Tiny Tina, terwijl ook Death Stranding een Director's Cut krijgt voor de PS5. Verder is er een eerste blik gegeven op Call of Duty Warzone seizoen 4 en komt er een nieuwe Metal Slug Tactics.

  Rocket League

  Verkijgbaar vanaf 7 july 2015

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.