Vampire The Masquerade Blood Hunt release gepland voor 2021

  Tijdens Summer Game Fest is de gloednieuwe game Vampire The Masquerade Blood Hunt aangekondigd, dat plaatsvindt in een onheilspellende wereld waarin je samenleeft met vampieren. De Vampire The Masquerade Blood Hunt release staat gepland 2021 uit te komen.

  Blood Hunt gaat verder op de originele setting en verhaal van Vampire The Masquerade, waarin onze huidige wereld omgetoverd is tot een duistere wereld, waarin een corrupte regering de wereld handhaaft en waar de vampieren de touwtjes trekken om zo de wereld te besturen.

  Nu is Blood Hunt officieel aangekondigd tijdens Summer Game Fest, waar de vampieren zich publiekelijk maken en erop los schieten met hun bovennatuurlijke gaven. Een Blood Hunt is een bevel dat gegeven wordt door de prins van een stad waar de Final Death vermeld staat van een andere Kindred. Dit soort bevelen worden alleen gegeven als een Kindred een ernstige misdaad begaan heeft. Hier zal de game dan ook voor het grootste deel over gaan.

  Vampire The Masquerade Blood Hunt staat gepland dit jaar uit te komen, waar je je nu al kan inschrijven voor de gesloten alpha op de site van de game.

  Veel meer bij Summer Game Fest

  Tijdens Summer Game Fest is nog veel meer aangekondigd uiteraard. Zo werd een nieuwe Borderlands spin-off uit de doeken gedaan rondom Tiny Tina, terwijl ook Death Stranding een Director's Cut krijgt voor de PS5. Verder is er een eerste blik gegeven op Call of Duty Warzone seizoen 4 en komt er een nieuwe Metal Slug Tactics.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.