Deze Netflix titels zijn nu razend populair in Nederland: Ferry, Undercover en meer

Article
vrijdag, 21 mei 2021 om 9:30
dscf1881f1621424264
De Netflix titels die afgelopen weken enorm populair waren zoals The Serpent en Shadow and Bone lijken van de troon gestoten te zijn met een aantal nieuwe, maar ook bestaande titels. Zo vervullen titels als Undercover en de Undercover-film Ferry de hoogste plaatsen in de top 10 best bekeken series/films in Nederland. Wat zit er nog meer in de top 10?

1. Ferry

De Undercover prequel Ferry is recentelijk uitgekomen en vervult de nummer één van best bekeken titels in Nederland op Netflix. Undercover heeft veel fans gegenereerd en natuurlijk zijn die ook benieuwd naar de prequel.
De nieuwe Netflix film geeft een beter kijkje op het vroegere leven van Ferry Bouman, de grote schurk van Undercover. In de film komen we te weten hoe hij op zijn plekje in Brabant terecht is gekomen en hoe hij zijn liefde Danielle voor het eerst heeft gevonden.
De cast van de film bestaat onder andere uit Frank Lammers, Elise Schaap en Huub Stapel. De regisseur van de film is Cecilia Verheyden.

2. The Woman in the Window

De nummer twee van de top 10 wordt vervuld door de ijzingwekkende film The Woman in the Window. Alhoewel het origineel al in 2019 uitgebracht moest worden, is het deze week pas uitgebracht op Netflix.
The Woman in the Window gaat over een vrouw die aan agorafobie lijdt en de buren tegenover haar nauwlettend in de gaten houdt. Plotseling vindt er een brute moord plaats bij haar buren, waardoor er hierna de raarste dingen gebeuren. Zij doet er alles aan om de waarheid naar boven te halen.
De cast van de film bestaat uit Amy Adams, Gary Oldman, Julianne Moore en Anthony Mackie. De regisseur van de film is Joe Wright.

3. Undercover

Na Ferry gekeken te hebben, zijn mensen snel geneigd om terug te gaan naar de originele Netflix serie Undercover. Dit blijkt waar te zijn, aangezien de serie, die al een tijdje op de streamingdienst staat, de nummer drie plek vervult in de top 10 van Nederland.
In de serie Undercover kunnen we zien wat er is gebeurd met Ferry Bouman na de prequel van Ferry en wat voor criminele zaken hij allemaal uitspookt in Brabant. Ondertussen infiltreren geheime agenten de operatie van de drugsbaron wanneer zij vermomd zijn als een koppel die geniet van hun vakantie op de camping waar Ferry ook verblijft.
De cast van Undercover bestaat onder andere uit Frank Lammers, Tom Waes, Anna Drijver en Elise Schaap.

De top 10 Netflix titels in Nederland

Deze drie titels doen het op dit moment het best in Nederland. Toch zijn er ook nog een aantal andere films en series die het nog meer goed doen zoals American Made, I Am All Girls, The Innocent en Jupiter’s Legacy.
Welke titels heb jij al gekeken of ben jij van plan te gaan kijken? Laat het weten in de reacties!