Wat laat de Woman in the Window Netflix trailer ons zien?

News
vrijdag, 09 april 2021 om 16:00
pexels cottonbro 4009402f1625843295
Amy Adams schittert als Anna Fox in de nieuwe Woman in the Window Netflix trailer. Aan de korte fragmenten van de film te zien, belooft het een ijzingwekkend verhaal te worden. Wat kunnen we nu precies terugzien in de trailer?
The Woman in the Window was origineel gepland in 2019 in de bioscopen gereleased te worden. Maar door de productie die achterliep en de pandemie die door de wereld raasde, werd dit uitgesteld tot 2021. Nu kunnen we dit spannende verhaal 14 mei zien op Netflix.

The Woman in the Window Netflix trailer

The Woman in the Window gaat over Anna Fox. Zij lijdt aan agorafobie (pleinvrees) en houdt het gezin dat tegenover haar woont goed in de gaten. Haar leven komt al snel op de kop te staan wanneer zij ziet dat er een brute misdaad wordt gepleegd in het huis van haar buren. Toch beweren de buren dat dit nooit gebeurd is, waardoor er vlak daarna de raarste dingen gebeuren. In de psychologische thriller probeert Anna de waarheid naar boven te halen.
In de Woman in the Windows Netflix trailer kunnen we een mooi beeld zien van wat we kunnen verwachten van de nieuwste Netflix film. Zo geeft de trailer al een hoop spanning en mysterie weg, iets wat je zal verwachten als je de film gaat zien. De film is gebaseerd op de bestseller van A.J. Finn en is bewerkt door Tracy Letts.
Bekijk de Woman in the Windows Netflix trailer hieronder:
Ben jij van plan de film op Netflix te kijken? Laat het weten in de reacties!