Nieuwe TimeSplitters officieel in de maak!

News
donderdag, 20 mei 2021 om 17:30
49142 bezig timesplitters rewind in de maak voor playstation 4f1621519699
TimeSplitters lijkt een terugkeer te gaan maken. Het zijn niet slechts geruchten of aannames, maar de twee oorspronkelijke oprichters van de game, Free Radical Design, hebben een studio mogen oprichten namens Deep Silver om de franchise een nieuw leven in te blazen.
Deep Silver heeft vandaag laten weten dat een deel van het originele team achter TimeSplitters samen willen werken om de games terug te brengen en dat niet alleen, maar ook de twee originele oprichters van de studio, Free Radical Design, nemen deze kans met open armen aan.
Hoeveel leden van het originele team terugkeren is niet geheel duidelijk het enige dat we erover kunnen lezen is dat er “een deel van het originele team terugkomt.”

Release van TimeSplitters duurt nog even

Over een mogelijke release of indicatie van wanneer de games te verwachten zijn komt er helaas niet bij kijken. Dit is ook wel logisch aangezien de studio nog maar officieel is aangekondigd en nog niet bezig is met het ontwikkeling van een nieuwe game of remaster.
TimeSplitters is net als GoldenEye 007 een ware nostalgische trip geworden voor veel gamers en het is dan ook leuk nieuws om te horen dat de studio een terugkeer gaat maken om ons nogmaals een paar geweldige shooters te brengen. Er is wel een versie van een remaster in Homefront: The Revolution gevonden als easter egg in de vorm van een arcade machine.