Waarom je nu de Netflix serie Jupiter's Legacy moet kijken!

News
vrijdag, 07 mei 2021 om 15:00
netflix1f1623844084
Vanaf vandaag staat de gloednieuwe Netflix serie Jupiter’s Legacy op de streamingdienst. De dienst brengt de laatste tijd meerdere grote titels uit, waarvan deze serie de allernieuwste is. Waarom moet je Jupiter’s Legacy nu gaan kijken?
Netflix heeft in de afgelopen weken veel grote titels uitgebracht. Zo is Shadow and Bone recentelijk nog uitgekomen, die het nu ongelooflijk goed doet op de streamingdienst. Nu komt Jupiter’s Legacy als de nieuwste, grote titel ernaast staan. Deze is vanaf nu te bekijken op de streamingdienst.

Redenen om nu Netflix serie Jupiter's Legacy te kijken!

Jupiter’s Legacy, Netflix nieuwste aanwinst, gaat over de nieuwste generatie superhelden die nu het stokje moeten overnemen van hun ouders. Deze oudere generatie heet ook wel de ‘elder guard’ en konden voor bijna een eeuw de mensheid in veiligheid houden. Alhoewel de kinderen klaargestoomd worden voor deze taak, worstelen zij ook met hoge verwachtingen en voelen zich verantwoordelijk voor alles op de wereld. Ook moeten ze het opnemen tegen een grote schurk, die hun leven zuur maakt.
De cast van de nieuwste Netflix serie bestaat uit Anna Akana, Tyrone Benskin, David Julian Hirsh en Jess Salgueiro.
Bekijk de trailer van Jupiter’s Legacy hieronder:
Jupiter’s Legacy is gebaseerd op de gelijknamige comics en kan je vergelijken met de Umbrella Academy, aangezien deze serie ook gaat over een ietwat vreemde familie met een aantal grote superkrachten. Het is één van de vele nieuwe superheldenseries, maar dat nu wel in een nieuw jasje is gestoken. Als je houdt van series gebaseerd op comics, simpelweg geniet van superhelden of fan bent van de Umbrella Academy, is deze serie zeker geschikt voor jou!