Passie voor mode? Halston is nu te zien op Netflix!

News
vrijdag, 14 mei 2021 om 13:30
halston 104 unit 00429rcf1620983712
Als je een passie hebt voor de wereld van mode, dan mag je de nieuwe serie Halston op Netflix niet missen. De serie vertelt namelijk het levensverhaal van Halston, een echte legende in de mode-wereld.
Mensen die een passie voor mode hebben zullen de naam Halston waarschijnlijk al wel kennen. De beroemde ontwerper is namelijk een van de grootste legendes in de mode-wereld. Netflix vond zijn leven blijkbaar dusdanig interessant om er ook een serie van te maken, met niemand minder dan Ewan McGregor in de rol van Halston. Het is ook niet heel gek dat het leven van Halston verwerkt wordt in een serie, de ontwerper had namelijk een nogal turbulent en spannend leven.
De beroemde ontwerper begon ooit als een simpele hoedenmaker totdat Jackie Kennedy, de vrouw van de voormalige president John F. Kennedy, een hoed van Halston droeg. Daarna is Halston wereldberoemd geworden en kon hij bouwen aan een gigantisch imperium waarmee hij de mode-wereld op zijn kop zette. Met succes komt natuurlijk het nodige geld en als jij je veel bevind in de jetset-lifestyle dan komen er waarschijnlijk ook een aantal verboden substanties bij kijken.

Netflix serie Halston gebaseerd op boek

De Halston Netflix serie komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het levensverhaal is namelijk wel redelijk bekend voor iedereen die een passie voor mode heeft. Echte fans zullen waarschijnlijk ook al het boek waar de serie op gebaseerd is, Simply Halston van Steven Gaines, gelezen hebben. Toch is het even de moeite waard om Halston te checken op Netflix, want Netflix lijkt zich niet ingehouden te hebben met controversiële beelden. Mocht de wereld van mode nou niet zoveel voor je zijn, dan is er gelukkig ook nog de Undercover-film Ferry die je nu kan kijken op Netflix of je begint aan een andere Netflix serie, waarbij Shadow and Bone zeker een aanrader is.

Populair Nieuws