Undercover seizoen 3 én een Netflix-film onderweg

News
woensdag, 10 maart 2021 om 9:00
undercover s2e9 up1 cthomasdhanensf1649065830
Undercover seizoen 2 had maar weinig Ferry, tot grote frustratie van de kijkers. Dat maakt Netflix snel goed, want in Undercover seizoen 3 komt Ferry terug. Daarnaast komt er een Undercover Netflix-film aan.
Acteur Frank Lammers maakte in een soort vraag en antwoord op Twitter het nieuws bekend. Undercover seizoen 3 is onderweg en brengt een heleboel nieuwe beelden van Ferry Bouman met zich mee. Daarnaast keert Daniëlle Bouman terug, gespeeld door Elise Schaap. Wanneer Undercover seizoen 3 precies komt, is nog niet bekend. De opnames van het derde seizoen zijn al een tijdje bezig, maar worden bemoeilijkt door het coronavirus.
Verder wordt er ook hard gewerkt aan een Undercover film, die net als seizoen 3 naar Netflix moet komen. Wanneer deze film uit moet komen en wat het plot precies wordt, is nog niet onthuld.
Hieronder de post van Netflix Nederland met Frank Lammers:

Undercover seizoen 2 kreeg flinke kritiek

Dans waren minder blij met Undercover seizoen 2. Ferry en Daniëlle Bouman kwamen nauwelijks voorbij, net als Kim de Rooij (Anna Drijvers). Bob Lemmens (Tom Waes) kwam in elke aflevering wel voorbij, waardoor de serie wat uit balans leek. Fans waren er niet zo over te spreken, maar Netflix lijkt naar de kritiek geluisterd te hebben als we de video van Lammers mogen geloven.