Deze Netflix series en films zijn pas toegevoegd!

Article
zondag, 18 april 2021 om 10:00
pexels cottonbro 4009402f1625843295
Netflix heeft het aanbod in de afgelopen paar dagen en vandaag nog een stukje vergroot met een aantal nieuwe series en films. In dit artikel hebben we Netflix series en films die pas uitgekomen zijn, voor jou op een rijtje gezet!

1. Into The Beat (film)

Into The Beat is deze week op Netflix uitgekomen en is een gloednieuwe film. In deze nieuwe film ontdekt een jonge ballerina bij toeval haar liefde voor hip-hop. Hierdoor staat ze voor een onmogelijke keuze: gaat ze in de voetsporen van haar ouders treden of gaat ze verder met haar nieuwste hip-hop passie?
De cast van de nieuwe Netflix film bestaat onder andere uit Alexandra Pfeifer, Yalany Marschner, Trystan Putter en Helen Schneider. De regisseur van de film is Stefan Westerwelle.
Bekijk de trailer van Into The Beat hieronder:

2. Why Are You Like This (serie)

De serie Why Are You Like This is ook sinds vandaag toegevoegd en is een satire van het 20-jarige leven van drie beste vrienden, waar werk, vreugde, politiek, maar ook het seksleven op een ietwat komische wijze wordt besproken. Het verhaal van Why Are You Like This vindt plaats in Melbourne.
De cast van de gloednieuwe Netflix serie bestaat uit Naomi Higgins, Olivia Junkeer en Wil King. De makers van de serie zijn ook Naomi Higgins, Humyara Mahbub en Mark Samual Bonanno.
Bekijk de trailer van Why Are You Like This hieronder:

3. Selfless (film)

Selfless is een film uit 2015 die sinds gisteren op de streamingdienst is gekomen. In de film speelt Ryan Reynolds de hoofdrol en gaat over een zieke zakenman, die zijn bewustzijn laat transplanteren in het lichaam van een jonge man. Hij weet niet dat de vorige eigenaar van dit lichaam heel wat rare dingen heeft meegemaakt. Hiermee wordt de zakenman geconfronteerd.
De cast bestaat, naast Ryan Reynolds, uit Natalie Martinez, Matthew Goode en Ben Kingsley. De regisseur van de film is Tarsem Singh.
Bekijk de trailer van Selfless hieronder:

4. The Circle US seizoen 2 (serie)

Sinds woensdag is het tweede seizoen van populaire realityserie The Circle US op Netflix begonnen. Deze serie is een sociaal experiment en competitie, waar status en strategie botsen. Hier flirten spelers online met elkaar, raken met elkaar bevriend en catfishen elkaar om uiteindelijk 100.000 dollar te winnen.
Per week komt er een nieuwe aflevering uit. Nu kan je al de eerste vier afleveringen bekijken en natuurlijk ook het gehele eerste seizoen.
Bekijk de trailer van The Circle US hieronder:

Deze Netflix series en films komen er nog

Alhoewel Netflix NL heeft aangegeven dat Godzilla: King of the Monsters gisteren op de dienst kwam te staan, staat het er vooralsnog niet op. Wel kunnen we deze film binnenkort, misschien ergens volgende week, op de streamingdienst verwachten. Ook komen series zoals Shadow and Bone en Yasuke snel op Netflix uit.
Welke Netflix serie of film ga jij het eerst kijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties