Netflix serie Bridgerton vernieuwd voor seizoen 3 en 4

News
donderdag, 15 april 2021 om 11:30
rsz bridgerton 106 unit 00073rf1618471291
Bridgerton krijgt, bovenop het tweede seizoen, er nog twee seizoenen bij. De Netflix serie was razend populair bij de abonnees. Het was zelfs in het debuut de best bekeken Netflix show ooit. Wat kunnen we nu verwachten van Netflix serie Bridgerton seizoen 3 en 4?
Alhoewel we dus kunnen uitkijken naar drie nieuwe seizoenen van de Shondalands periode drama, moeten we al afscheid nemen van hoofdrolspeler Regé-Jean Page. Zo is hij tot dit besluit gekomen wegens creative verschillen met de productie over de plannen voor zijn karakter. Wel mogen we vier nieuwe castleden verwelkomen in het aankomende tweede seizoen. Dit zijn Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch en Rupert Young.

Netflix serie Bridgerton seizoen 3 en 4

Bridgerton is gebaseerd op de boeken van Julia Quinn. Elk boek volgt een andere lid van de rijke familie. De Netflix serie doet dit ook. Het tweede seizoen focust zich vooral op Anthony Bridgerton en zijn liefdesverhaal. Anthony wordt gespeeld door Jonathan Bailey. Alhoewel Daphne niet meer het hoofdkarakter is van seizoen 2, speelt zij nog steeds een grote rol in het algemene verhaal, waar zij haar broer begeleidt in het liefdesleven.
Als we de boeken mogen geloven, focust seizoen drie zich op Benedict Bridgerton. Het vierde boek is bij veel Julia Quinn fans het meest geliefd. Deze gaat over de relatie tussen Penelope Featherington en Colin Bridgerton.
Shondaland is de producent van Bridgerton. De uitvoerende producenten van het aankomende seizoen zijn Shonda Rimes, Betse Beers en Chris Van Dusen.