Dit is waar je alle Big Brother afleveringen terug kan kijken!

News
vrijdag, 09 april 2021 om 19:00
big brotherf1617979080
Afgelopen donderdag was de laatste aflevering te bekijken van Big Brother Nederland-België. Hier hebben we iemand het programma zien winnen en het 100-dagenlange avontuur zien afsluiten. Doordat er voorlopig geen nieuw seizoen komt, kun je altijd alle Big Brother afleveringen opnieuw bekijken. Waar kun je dit nu doen?
Let op: dit nieuwtje bevat spoilers
In de laatste aflevering van Big Brother hebben we Jill als winnares van het programma het huis uit zien komen. In de spannende finale moest ze het opnemen tegen Nick en Liese. De echte strijd ging tussen haar en Nick, aangezien zij de laatste finalisten waren.

Alle Big Brother afleveringen terugkijken doe je hier

Als je nog steeds geen genoeg kan krijgen van het eerste Big Brother seizoen, is er altijd een mogelijkheid om het terug te kijken. De meeste BB-fans weten dit nu wel, maar het gehele seizoen kun je nu terugkijken op Videoland. Op deze streamingdienst kon je ook de dagelijkse livestreams bekijken van realityserie, die ondertussen voorbij zijn.
Als je van plan bent het eerste seizoen terug te kijken, of misschien zelfs voor de eerste keer gaat kijken, kun je alle dramatische momenten opnieuw beleven. Zo kun je de eerste heftige confrontatie tussen Nathalie en Liese terugzien in de eerste paar afleveringen van het seizoen. Ook kun je de momenten opnieuw beleven wanneer Jill en Thomas hun vriendschap opbouwen.
Alhoewel het seizoen om de nabij 100 afleveringen heeft, is het voor echte Big Brother-fans natuurlijk super leuk om alles nog een keer terug te kijken. Dit kan op Videoland. Tevens is hier ook Big Brother Australië begonnen met streamen. Genoeg BB-voer dus!

Populair Nieuws