Deze Harry Potter films en series kan je checken bij HBO Max

Article
maandag, 14 februari 2022 om 10:15
harry potterf1641210769
HBO Max is vanaf 8 maart beschikbaar in Nederland. Op de streamingsdienst kan je verschillende series en films kijken waaronder Euphoria, Succession en Game of Thrones. Daarnaast kan je ook verschillende content van Harry Potter kijken. Wij hebben een lijstje gemaakt met welke Harry Potter films en series kan je kijken bij HBO Max.
Op HBO Max zal je de volledige Harry Potter filmreeks kunnen zien. De films zijn gebaseerd op de gelijknamige boeken van J.K. Rowling en worden gedistribueerd door Warner Bros. Er zijn in totaal maar liefst acht film. De eerste film is Harry Potter and the Philosopher’s Stone uit 2001 en de reeks eindigt met Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 uit 2011.
Verder zal ook Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts van HBO Max te zien zijn. In deze Harry Potter-special keren de originele castleden weer terug op de set om te praten over hun ervaringen tijdens de opnames.
screenshot 2020 09 30 at 174509f1639410266
De spin-off van Harry Potter, Fantastic Beasts staat daarentegen ook op HBO Max. Er zijn inmiddels twee films namelijk Fantastic Beasts and Where to Find Them en het vervolg Crimes of Grindelwald. Het derde deel genaamd The Secrets of Dumbledore zal in april in de bioscoop verschijnen en de kans is groot dat deze uiteindelijk ook op de streamingsdienst zal verschijnen.
Verder is er ook een quizgame van Harry Potter genaamd Hogwarts Tournament of Houses. De quizgame kwam ter ere van het 20-jarige bestaan van de filmfranchise. De spelers strijden in teams van drie in een van de Hogwarts-huizen. De winnaars gaan door naar de finale. Verder bevat de quiz ook speciale gasten, waaronder een paar acteurs van de films.

Meer Harry Potter-titels in de maak

Daarnaast heeft Warner Bros. ook aangekondigd om nieuwe Harry Potter content te maken voor HBO Max. Zo zal er op dit moment volgens The Hollywood Reporter zich in een zeer vroege ontwikkelingsfase bevinden. Er zijn ook nog geen schrijver of talenten gehecht aan de serie. Met dat in gedachten en het coronavrius kunnen we mogelijk een serie verwachten in 2023.
Daarnaast zal er ook besproken worden om een serie te maken gebaseerd op Sneep en een serie gebaseerd op Hermione Granger, mogelijk met Emma Watson. Hier zijn alleen verder nog geen details over bekendgemaakt. Verder wil Chris Colombus, de regisseur van de eerste Harry Potter-film het theaterstuk van The Cursed Child verfilmen met het originele trio.
Of we in de nabije toekomst een nieuwe serie op HBO Max kunnen verwachten of niet, komt er alsnog een heleboel vanuit de Wizarding World. Ondanks dat het Harry Potter-verhaal al tien jaar geleden ten einde is gekomen, kun je een populaire franchise nooit lang stilhouden. Gelukkig komt er dit jaar wel een gloednieuwe Harry Potter-game uit, namelijk Hogwarts Legacy.

Populair Nieuws