'Drie Harry Potter-series in aantocht'

News
vrijdag, 30 juli 2021 om 12:00
beste harry potter locaties bestonden deze plekken maar 146055 1
Volgens Giant Freakin Robot zijn er momenteel drie Harry Potter-series in de maak bij HBO Max. Dit heeft de website vernomen van anonieme bronnen bij HBO Max. Het is niet de eerste keer dat er geruchten gaan rondom series in het Harry Potter-universum.
Volgens de site Giant Freakin Robot heeft Warner Bros grote plannen rondom de drie series die voor HBO Max in ontwikkeling zijn. Zo zou één van de series volledig draaien om Hermione Granger (Hermelien Griffel in de Nederlandse versie). De uitgever zou zelfs kijken of het mogelijk is om Emma Watson geïnteresseerd zou zijn om de rol weer te vertolken.
Heel veel andere details zijn er nog niet bekend via de anonieme bronnen. Wel wordt nog gesteld dat de aankondiging op korte termijn plaats zou kunnen vinden. Daarvoor moeten we alleen eerst wachten op het hoge woord van Warner Bros zelf.

Harry Potter-series al eerder besproken

Het is niet de eerste keer dat de geruchten rondom Harry Potter-series de kop opsteken. Eerder dit jaar werd namelijk van The Hollywood Reporter al duidelijk dat er naar verschillende opties gekeken werd door Warner Bros. Toch stond toen nog niets vast en zat alles nog in een heel vroeg stadium. Inmiddels lijken de plannen iets meer vorm te krijgen.
Voor het zover is, komt waarschijnlijk alleen wel eerst nog de nieuwe Harry Potter-game uit. Hogwarts Legacy is de naam van de game. Deze zou eerst dit jaar verschijnen, maar werd eerder al uitgesteld naar een onbekende datum in 2022.

Populair Nieuws

Laatste Reacties