Social media ontploft na mishandeling door Lil Kleine

News
maandag, 14 februari 2022 om 9:40
Rapper Lil Kleine is een paar dagen geleden al veroordeeld voor zinloos geweld, maar nu lijkt de artiest het helemaal bont gemaakt te hebben. Lil Kleine wordt namelijk ervan verdacht zijn verloofde Jaimie Vaes te hebben mishandeld en de reacties op social media zijn niet mals.
Sinds zondagavond zijn er beelden vrijgegeven van een bewakingscamera en gedeeld op het kanaal van Life of Yvonne, waarop te zien zou zijn hoe Lil Kleine zijn verloofde Jaimie Vaes aan de haren uit een auto trekt. Een woordvoerder van de politie Amsterdam laat later weten dat ze een melding hebben ontvangen van een mishandeling. Een 27-jarige Amsterdammer, dezelfde leeftijd als Lil Kleine, is vervolgens aangehouden.
Het duurde niet lang voordat er op social media met schok werd gereageerd op de beelden. Zelfs bekende Nederlanders hebben meteen hun woede geuit over de vermeende acties van de rapper. Zo laat Jim Bakkum weten via een Instagram Story hoe hij geschokt was door de beelden.

Opnieuw mishandeling door Lil Kleine?

Ook Kim Feenstra en presentatrice Miljuschka Witzenhausen zijn verbijsterd door de bewakingsbeelden. Feenstra zegt via een Story dat geen enkele vrouw 'het slachtoffer moet zijn van fysiek geweld' en ze hoopt dat Nederland 'net zo stellig blijft' als gebeurde na het schandaal rondom The Voice of Holland.
Miljuschka zegt dat 'haar maag omdraaide' bij het zien van de beelden van de mishandeling. De presentatrice hoopt dat Lil Kleine nu wel wordt gestraft.
Witzenhausen doelt daarbij op een incident tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes in 2021 op Ibiza. Destijds zou de rapper ook gewelddadig zijn geweest tegenover zijn verloofde, maar het tweetal hebben allebei niks gezegd over het voorval. De politie van Amsterdam zal vandaag beginnen met het onderzoek naar de vermeende mishandeling.

Populair Nieuws