Warner Bros. is zeker niet klaar met Harry Potter

News
donderdag, 30 december 2021 om 15:30
harry potterf1672392942
Hoewel het nu al een tijdje geleden is dat de laatste Harry Potter film is uitgekomen, is Warner Bros. zeker niet klaar met de wereld waar Harry Potter zich in afspeelt. Het bedrijf wil deze wereld blijven uitbreiden met films.
Op een evenement van Bloomberg maakte Ann Sarnoff, de CEO van Warner Bros., bekend dat het bedrijf zeker verder wil gaan met de wereld van Harry Potter. Het bedrijf zou hiervoor samenwerken met J.K. Rowling, de schrijfster van de boeken en haar team. Het bedrijf benadrukt wel dat nieuwe films echt een toevoeging voor de franchise moeten zijn.

Is Fantastic Beasts er niet al?

Warner Bros. is sinds 2011, het jaar waarin de laatste Harry Potter film verscheen, niet gestopt met de wereld van Harry Potter. Het bedrijf heeft al een aantal Fantastic Beasts films uitgebracht. Deze films spelen zich af in de wereld van Harry Potter, maar spelen zich af voor de gebeurtenissen uit de boekenreeks. Het derde deel verschijnt ook binnenkort en hier is al een trailer van uitgekomen.
Daarnaast is er ook voor HBO Max, het streamingplatform van Warner Bros. een reünie aangekondigd van verschillende acteurs uit de Harry Potter films. Deze zal in Nederland te zien zijn wanneer HBO Max naar ons land komt, maar deze datum is nog niet bekend. Hier blijft het dus niet bij en fans kunnen uitkijken naar nieuwe projecten in de wereld van Harry Potter.

Populair Nieuws