Trailer van Fantastic Beasts 3 The Secrets of Dumbledore onthuld

News
dinsdag, 14 december 2021 om 8:30
screenshot 2020 09 30 at 174509f1639410266
Warner Bros. heeft de eerste trailer uitgebracht voor de aankomende Fantastic Beasts-film. De film heet Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore en speelt zich af voor de gebeurtenissen van de Harry Potter-reeks. De trailer is te zien op YouTube.
Warner Bros heeft de eerste beelden uitgebracht van het aankomende derde deel van de Fantastic Beasts-reeks. Er waren nog niet eerder beelden naar buiten gebracht van de nieuwe film, maar aan de trailer te zien zit de film weer vol magie.

Waar gaat Fantastic Beasts 3 over?

De film speelt zich af voor de gebeurtenissen uit de Harry Potter-reeks. In de film gaat het over Dumbledore, in Nederland beter bekend als Perkamentus. De tovenaar moet het opnemen tegen de duistere tovenaar Gellert Grindelwald, maar dit gaat hem niet lukken in zijn eentje.
Perkamentus schakelt daarom magiezoöloog Newt Scamander in, die wij al kennen van de eerdere Fantastic Beasts-films. Het blijft niet bij de hulp van Scamander. Er wordt namelijk een heel team van tovenaars rond Perkamentus verzameld om hem te helpen Grindelwald te verslaan. Tijdens de missie zal Scamander weer een hoop nieuwe magische wezens ontdekken.
Door de nieuwe personages is de cast van de film dus ook flink uitgebreid met bekende acteurs. Wie de nieuwe film wil gaan zien moet nog een paar maanden geduld hebben. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore zal namelijk vanaf 13 april 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Populair Nieuws