Sneep krijgt zijn eigen Harry Potter-prequel

News
vrijdag, 17 september 2021 om 16:30
screenshot 20210917 140628 youtubef1631884147
Hoewel het lot van de Wizarding World op het grote scherm na Fantastic Beasts 3 onzeker is, lijkt Warner Bros. klaar om het Harry Potter-universum te brengen op streamingserves. De saga van Harry Potter heeft nog een verhaal te vertellen. Warner Bros lijkt nieuwe projecten voor te bereiden voor het werk van JK Rowling en alles lijkt erop te wijzen dat Sneep een van de personages zal zijn met een prequel voor HBO Max (volgens Marca).
De Hogwarts Potions Master, Sneep, zoals gespeeld door de inmiddels overleden Alan Rickman in de films, is een van de meest geliefde en fascinerende personages in de Wizarding World, dus je begrijpt waarom het een verleidelijk idee zou zijn om hem zijn eigen spinn-off te geven.
Ten eerste heeft Sneep een complex achtergrondverhaal dat alleen wordt onthuld in het laatste boek/ film in de serie, The Deathly Hallows. Als kind was hij beste vrienden met Harry's moeder Lily, voordat hij verbitterd raakte over haar bloeiende relatie met zijn pestkop James Potter op school. Hij sloot zich toen aan bij de Dooddoeners, maar liep in het geheim over naar Perkamentus toen Voldemort van plan was de Potters te vermoorden. Nadat hij de waarheid had ontdekt, noemde Harry zijn tweede zoon, Albus Severus, naar hem.

Sneep-serie op HBO Max nog niet officieel

Er is nog niks bekend over welke periode van Sneep's leven in deze prequel zou kunnen weergeven, al zijn Sneeps jeugd, tienerjaren en jonge volwassenheid als Dooddoener zijn allemaal interessante keuzes. Als de geruchten over een Marauders-show -die James en zijn vrienden op Hogwarts volgt- correct zijn, dan zou een tiener-Sneep-serie daar een logische spin-off van kunnen zijn.
Andere concepten waarover geruchten gaan, zijn onder meer een Hermione-serie, mogelijk met Emma Watson.

Populair Nieuws