Officiële trailer Harry Potter reünie laat veel emoties zien

News
dinsdag, 21 december 2021 om 17:00
harry potterf1672392942
De cast van Harry Potter is herenigd in een nieuwe tv-special van HBO Max. De reünie heeft nu een officiële trailer gekregen waarin we bekende gezichten eindelijk weer samen zien.
HBO Max heeft de officiële trailer gedeeld voor de Harry Potter-reünie. In de trailer zien we enkele fragmenten van gesprekken die de acteurs uit de bekende franchise met elkaar voeren, waaronder Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson.
Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts is vanaf 1 januari te zien op HBO Max. In de trailer zien we ook iconische plekken uit de franchise, zoals Perron 9 ¾.
Naast het bekende trio komt ook andere castleden voorbij, waaronder Ralph Finnes (Voldemort), Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Imelda Staunton (Professor Umbridge) en Robbie Coltrane (Hagrid).

Op de poster
werd al bekendgemaakt dat Tom Felton (Draco Malfoy), Evanna Lynch (Luna Lovegood), Matthew Lewis (Neville Longbottom) en Bonnie Wright (Ginny Weasley) hun gezicht zullen laten zien in de reünie.
HBO Max is op dit moment nog niet in Nederland beschikbaar. Maar de Friends-reünie die ook van HBO is, werd al snel via andere platformen uitgezonden in Nederland. Gelukkig is dit ook het geval voor de reünie van Harry Potter en zal hij later in 2022 te zien zijn in ons land.

Nieuwe Fantastic Beasts film

Naast de reünie verschijnt er in 2022 ook het derde deel in de Fantastic Beasts-reeks, genaamd The Secrets of Dumbledore. De film speelt zich af voor de gebeurtenissen van Harry Potter en kreeg eerder deze maand haar eerste trailer. In The Secrets of Dumbledore zal Mads Mikkelsen de rol van Grindelwald overnemen van Johnny Depp, die door Warner Bros. is laten gaan.