Toffe Nintendo Switch games in nieuwe eShop sale

News
maandag, 14 februari 2022 om 11:00
20211005 switcholed8f1633465772
In de Nintendo eShop is het weer tijd voor een grote nieuwe eShop sale. Dat wil zeggen dat je nu tal van toffe Switch">Nintendo Switch games met lekker veel korting kunt kopen. Zo is Mario Kart 8 Deluxe nu 20 euro minder en geldt hetzelfde voor Xenoblade Chronicles 2.
Het zogeheten Februari-feest is begonnen in de Nintendo Switch eShop. De nieuwe sale geeft je korting op tal van games die kan oplopen tot wel 75 procent. Ook een aantal grote, bekende toppers voor de Switch zijn in de aanbieding te vinden.

Lekkere korting op Nintendo Switch games in de eShop sale

Hieronder hebben we alvast een aantal van de lekkerste deals voor je op een rijtje gezet die je nu in de Nintendo Switch eShop sale kunt vinden. Let hierbij ook vooral op de grote games van Nintendo zelf, want die gaan doorgaans niet voor minder dan 50 euro over de toonbank. Daar komt nu alleen wel verandering in.
Natuurlijk is dit slechts een greep uit de Nintendo Switch games die je nu in de aanbieding kunt vinden via de Switch eShop. Hier heb je ook nog het volledige overzicht met alle deals.

Populair Nieuws