Harry Potter-regisseur wil The Cursed Child filmen met originele trio

News
vrijdag, 05 november 2021 om 11:00
harry potterf1672392942
Chris Columbus, regisseur van Harry Potter wil graag het toneelstuk van Harry Potter verfilmen met de originele cast. The Cursed Child speelt zich 19 jaar na de gebeurtenissen van het laatste deel af.
In een gesprek met Variety vertelt Chris Columbus dat hij graag zal willen werken aan een verfilmen van het toneelstuk Harry Potter and The Cursed Child, met het originele trio. Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint zijn nu namelijk ongeveer even oud als in het theaterstuk.
Het toneelstuk kwam in 2016 uit en speelt zich 19 jaar af na de gebeurtenissen van The Deathly Hallows. Het stuk richt zich voornamelijk op de kinderen van Harry Potter en Draco Malfoy.
Columbus regisseerde eerder al twee Harry Potter films, namelijk The Sorcerer’s Stone en Chamber of Secrets. Verder was hij producent van Prisoner of Azkaban. Het toneelstuk The Cursed Child is geschreven door Jack Thorne, samen met John Tiffany en Harry Potter-auteur JK Rowling.

The Cursed Child lang niet enige Harry Potter-project

Hoewel het nog niet bekend is of er een filmversie aankomt van The Cursed Child werkt Warner Bros. aan een mogelijke Harry Potter-series en de game Hogwarts Legacy. Verder komt volgend jaar het derde deel van de Harry Potter spin-off Fantastic Beasts. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore staat gepland om 15 april uit te komen.

Populair Nieuws