De beste series om in 2022 naar uit te kijken

Article
zondag, 09 januari 2022 om 11:00
nieuwe netflix releases mei 2019 popcorn erbij 150255
Het nieuwe jaar is aangebroken en daarom maken we ons klaar voor de beste series die 2022 heeft te brengen. Net als voorgaande jaren zitten we ook in 2022 goed met veel series. Dit zijn de beste om in 2022 naar uit te kijken.

Peaky Blinders seizoen 6

In het zesde seizoen van Peaky Blinders keert Thommy Shelby terug. Het einde van seizoen 5 van Peaky Blinders liet veel fans in spanning zitten. In de laatste aflevering, genaamd Mr Jones, zagen we Tommy een mistig veld in lopen. Daar wacht zijn overleden vrouw Grace op hem. Grace legt Tommy uit dat zijn werk is gedaan en zij gemakkelijk en zacht weg kunnen van dit alles. De gangster draait door en zet al schreeuwend een pistool tegen zijn hoofd. Dan valt het beeld op zwart en blijven de kijkers in een ware cliffhanger achter.

Ozark seizoen 4

Het laatste seizoen van Ozark staat voor de deur. Op 21 januari 2022 brengt Netflix de eerste aflevering van Ozark seizoen 4. In de eerdere seizoenen speelde de familie Byrde de hoofdrol. Marty en Wendy vormen samen met hun twee kinderen een normaal leven. Marty is financieel adviseur, maar het blijkt dat zijn belangrijkste klant het grootste drugskartel van Mexico is. Wanneer het kartel erachter komt dat Marty's zakenpartner geld wegsluist, wordt Marty gedwongen om met zijn gezin te verhuizen. In seizoen 4 zal zakenpartner Ruth meer in beeld komen. Spannend dus!

Mocro Maffia seizoen 4

Ook de Mocro Maffia keert dit jaar terug. Eind januari zijn de Amsterdamse gangsters Romano, Potlood en De Paus weer te zien op Videoland. De drie vrienden maakten vroeger de overstap naar de zware criminaliteit met de focus op cocaïnehandel. Vanwege jaloezie spat de vriendengroep uiteen en komen ze lijnrecht tegenover elkaar te staan. In de eerste drie seizoenen is er al een hoop spektakel gebeurd en hebben verschillende karakters hun intrede gedaan in Mocro Maffia. Om alvast op te warmen voor het vierde seizoen van Mocro Maffia, bracht Videoland onlangs de korte film Mocro Maffia: Meltem uit. Hierin maakt de kijker kennis met Meltem, een Turks-Nederlandse creditcardfraudeur. Met haar business blijft Meltem onder de radar van de politie. Als haar vader geld heeft geleend van De Paus, maakt Meltem kennis met de Mocro Maffia uit Amsterdam.

Stranger Things seizoen 4

In 2022 keert Stranger Things terug naar Netflix. Stranger Things seizoen 4 zal een stuk groter zijn dan de voorgaande drie. Aan het einde van seizoen 3 zagen we hoe iedereen vertrok en zijn of haar eigen pad koos. In seizoen 4 lijkt iedereen weet bij elkaar te komen en krijgen we minimaal vier nieuwe castleden. Ook gaan we zien wat voor grootse plannen er zijn voor Hopper. Hij werd in de trailers in Rusland terug gezien. In de sciencefictionserie volgen we in de jaren ‘90 het horrorleven van een groep jeugdvrienden uit Hawkins, VS, die te maken krijgen met allerlei niet te verklaren omstandigheden.

Secret Invasion

Hoe zit het nou met de Skrulls in het MCU? Uit Captain Marvel weten we dat deze shapeshifters al zeker sinds de jaren ‘90 de aarde weten te vinden, en uit Spider-Man: Far From Home weten we dat ze hier nog steeds rondlopen. Sterker nog: de Nick Fury die we in die film zagen was een Skrull imitatie (zij het met toestemming van de echte Nick Fury). Hoeveel Skrulls zijn er hier, en hoe lang zit Nick Fury al in de ruimte? Ook niet te vergeten: wat zou dat allemaal betekenen voor het MCU? Het zijn allemaal vragen waar we nu al twee jaar niks meer over gehoord hebben. Maar in 2022 verschijnt Secret Invasion, een serie die helemaal gaat over Nick Fury en Skrulls die op aarde rondlopen. Hopelijk kunnen we hier wat antwoorden verwachten.

Vikings: Valhalla

Vikings: Valhalla speelt zich 100 jaar af na het einde van Vikings en is een spin-off van de populaire Netflix-serie. De serie volgt de Vikingen Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter en prins Harald Sigurdsson, in de tijd waarin Engelsen en Vikingen in een gewelddadige machtsstrijd verwikkeld waren. Jaarlijks gaan de Vikings van het Kattengat op rooftocht in het oosten. Vikings: Valhalla staat gepland voor eind februari 2022.

Nog meer tv-series in 2022

In 2022 zullen er naast de bovenstaande selectie nog een hoop andere series naar je toe komen. Check maar onze overzichten van de Netflix-series en Disney Plus-series om dit jaar naar uit te kijken. Op welke serie zit jij dit jaar te wachten?

Populair Nieuws