Kerstevenement van Assassin's Creed Valhalla alsnog beschikbaar

News
zondag, 09 januari 2022 om 10:00
assassins creed valhalla enemyf1591199136
Het kerstevenement van Assassin's Creed Valhalla, genaamd het Yule festival, is eindelijk beschikbaar voor iedereen. Dit heeft Ubisoft bekendgemaakt. Eigenlijk zou het evenement rond kerst beschikbaar zijn, maar door een fout hadden niet alle spelers toegang tot het evenement.
Omdat de ontwikkelaars met vakantie waren kon er nu pas een oplossing komen.

Worden spelers gecompenseerd voor de problemen?

Spelers krijgen geen compensatie in de vorm van items of bijvoorbeeld in-game geld. Wel zal het festival nu langer duren, namelijk tot 27 januari. Het evenement zou oorspronkelijk op 6 januari, de dag waarop de update uitkomt, eindigen. Spelers zouden dus na de update nu naar Ravensthorpe kunnen gaan om mee te doen aan de spellen van het Yule festival. Ook kunnen spelers speciale decoratie en kledingitems krijgen door mee te doen aan het festival.
Het is de tweede keer dat er een kerstevenement is in Assassin's Creed Valhalla. Hoewel de game al langer dan een jaar uit is, blijft het spel erg populair. Daarom komt er ook nog een hoop content naar de game, waaronder dus een grote DLC genaamd Dawn of Ragnarok. In deze DLC gaat het over de mythologie en speel je als Odin.