De beste games voor mannen uit 2018

  Dit jaar zijn er een heleboel toffe games uitgekomen. Neem bijvoorbeeld FIFA 19 en Call of Duty Black Ops 4. Deze games zijn allemaal erg leuk, maar niet de beste games voor mannen uit 2018. Wij vertellen je welke games wel de beste games voor mannen uit 2018!

  10. Diablo 3

  We beginnen de lijst met Diablo 3. Dit is een ouder avontuur waar al duizenden fans van hebben kunnen genieten. Zowel op pc als console is het spel al beschikbaar. Toch was het een verrassing toen werd aangekondigd dat Diablo 3 ook naar de Nintendo Switch zou komen. Diablo 3 is met zijn actie, tactiek en verhaal echt een game waar mannen lekker in weg kunnen duiken. Dat wil trouwens niet zeggen dat alleen mannen ervan kunnen genieten.

  Dit toffe spel kreeg maar liefst een 8.5 in de Diablo 3 Switch review. De game werd voornamelijk geprezen omdat het een uitstekende port is, die met 60 frames per seconde het mogelijk maakt om overal Diablo te spelen. Zowel op het toilet als onderweg in de bus of trein.

  Diablo 3 is beschikbaar op Switch, PlayStation 4, Xbox One, pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

  9. F1 2018

  De volgende game op deze lijst brengt ons van de kerkers naar het asfalt. We hebben het over F1 2018, een van de tofste racesimulatoren van 2018. Een mooie glimmende auto is vaak het paradepaardje van een man, laat staan als je in een spel met zoveel auto's rond kan rijden als in F1 2018. Scheur lekker snel door de bochten en laat zien dat je de allerbeste coureur bent. Met F1 2018 hoeft een echte raceliefhebber zich niet te vervelen. F1 2018 is mogelijk een van de beste racegames die dit hele jaar zijn uitgegeven.

  In de F1 2018 review bekroonden wij het spel met maar liefst een 8.7. Het spel is erg realistisch en bevat bijzonder veel detail. Daarbij geeft de game je als speler een sterke beleving, die je uren laat spenderen aan het verkennen van de gevarieerde carriéremodus.

  F1 2018 is verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  8. NBA 2K19

  Als je een liefhebber van sport bent, dan zit je hier ook goed. Basketbal heeft namelijk ook dit jaar een plekje verovert in deze lijst met beste games voor mannen 2018. De basketbal simulatiegame NBA 2K19 weet een realistische basketbalervaring te geven. Zo kun jij sporten zonder zelf een druppeltje te hoeven zweten.

  Dit jaar konden basketbal liefhebbers dus flink aan de slag. NBA 2K19 wist in de NBA 2K19 review zelfs hoger te scoren dan FIFA 19. Niet alleen heeft het spel een flinke verbetering ondergaan in de graphics, ook word MyTeam als een een gave toevoeging gezien. Daarnaast kun je nog uren stoppen in de spelmodus MyCareer.

  Nu beschikbaar op Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.

  7. SoulCalibur 6

  Op de vierde pagina in deze top tien komt een hele andere tak van sport voorbij: vechtsport. Dit is misschien wel één van de meeste mannelijke sporten die er is (ook al vechten er in SoulCalibur en in de echte sport ook genoeg vrouwen). Dit jaar zijn tal van vechtspellen uitgekomen en daarvan is SoulCalibur toch wel één van de echte mannengames. Als je jeukende handen krijgt om andere mensen in elkaar te meppen, dan kun je dat het beste doen binnen de ring van SoulCalibur 6.

  SoulCalibur 6 kreeg maar liefst een 9.0 in de SoulCalibur 6 review. Een erg hoger cijfer dat het mede te danken heeft doordat de gameplay zo goed aanvoelt. In de review wordt beschreven hoe het spel aantrekkelijk is voor zowel de echte veteranen als de casual spelers. Daarnaast kun je een heleboel uren pompen in het uitspelen van twee verhaalmodi.

  Soulcalibur 6 is verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.

  6. Dragon Ball FighterZ

  Mocht je wel een liefhebber zijn van vechtgames, maar je toch meer kunnen vinden in de anime-wereld van Dragon Ball FighterZ, dan is dit je kans! Dit jaar is de game opnieuw uitgekomen voor Nintendo Switch. Hierdoor kun je overal een gevecht aangaan met bekende figuren uit de serie. Eerder was dit al een succes op pc, Xbox One en PS4. Alhoewel de game niet het almachtige niveau van Goku behaalt, komt deze erg in de buurt.

  Dat blijkt maar weer uit de Dragon Ball FighterZ Swith review. De game kreeg maar liefst een 9.0 omdat de game pure nostalgie is voor de Dragon Ball -kijkers. Daarnaast trekt de game zeker de aandacht door zijn stijl en het gevechtssysteem. Je hoeft geen veteraan te zijn, want het spel is ook nog eens makkelijk op te pakken. Wat wil je nog meer?

  Nu beschikbaar op Switch, PS4, Xbox One en pc.

  5. Marvel's Spider-Man

  En na al die gevechten, is het tijd voor wat meer superheldenactie. Ook Spider-Man vecht in Marvels Spider-Man voor de PlayStation 4 het nodige af. Dit keer nemen we het in deze PlayStation 4 exclusive op tegen een enorme buslading aan schurken. Terwijl je door de straten van Manhattan slingert, voel je je een echte held. Logisch ook, want in de meeste Marvel verhalen zijn het mannen die de held mogen uithangen.

  Marvels Spider-Man PS4 kreeg maar liefst een 9.0 in de Spider-Man review. Deze webslingeraar verstrikt je in een sterk en gevarieerd verhaal waar je een flink aantal uren in kunt pompen. Manhattan is groot en er valt veel te beleven. Daarnaast werkt het vechtsysteem erg soepel. Dit is misschien wel één van de beste PlayStation 4 exclusives van dit jaar.

  4. God of War

  Een andere hele sterke PlayStation 4-exclusive was toch wel God of War. Opnieuw mochten we op pad met de oorlogsgod. Je neemt het op tegen moordlustige wezens en vele andere goden die het helemaal niet zo goed met onze Kratos kunnen vinden. Al snel kom je in een tof avontuur terecht waarvan je zelfs kunt genieten als je niet de eerdere delen speelde. Dit spel is namelijk in essentie toch enigszins anders dan je gewend bent van God of War-games.

  Uit de God of War review wordt duidelijk hoe prachtig de spelwereld is. De wereld is open en er valt enorm veel om te verkennen. Uren kun je steken in het luisteren naar de verhalen van je zoon Atreus, en trouwens: die zoon is niet zomaar een NPC. Hij voegt echt iets toe.

  3. Assassin's Creed Odyssey

  Ook Assassin's Creed Odyssey mag niet missen in deze lijst met beste games voor mannen uit 2018. Met deze game vervolgt Ubisoft het succes van Origins, wat ook nog wel eens wordt bestempeld als één van de beste games van 2017. Wat ons betreft mag Odyssey ook wel onder één van de beste games van 2018 worden geschaard. De gameplay haalt eigenlijk alle goede elementen terug uit de eerdere game. Daarnaast is er genoeg Griekse cultuur om van te smullen.

  In de Assassin's Creed Odyssey review werd al duidelijk wat er allemaal zo tof aan dit spel is. Niet alleen is het verhaal erg lang en persoonlijk, opnieuw zijn er enorm veel activiteiten die je tijdens dat verhaal optioneel kunt vervullen. Je kunt de Griekse cultuur verkennen in misschien wel één van de beste Assassin's Creed-games die ooit is uitgekomen.

  Assassin's Creed Odyssey is nu beschikbaar op PS4, Xbox One en pc.

  2. Forza Horizon 4

  Eerder in deze special schreven we al dat F1 2018 een van de beste racegames van het jaar is. Nu is het tijd om naar de toch wat betere racegame te kijken, al is dit er een in een heel ander genre. Forza Horizon 4 weet namelijk ook menig racehart harder te laten kloppen. Sneller ook. Deze ondertussen vierde game uit de serie gaat verder met de ijzersterke spin-off van de Forza Motorsport.

  In de Forza Horizon 4 review gaven wij het spel maar liefst een 9.5. Dit komt voornamelijk doordat alles er fantastisch uitziet. Met een enorme map en een enorme variatie aan landschappen, is er altijd een route om vol plezier af te leggen. Met gierende banden van één van de vele auto's die je kunt kiezen, rijdt jij heerlijk weg over die racebaan.

  Forza Horizon 4 is nu beschikbaar op Xbox One en PC.

  1. Red Dead Redemption 2

  Maar uiteindelijk is maar één game de nummer één, namelijk Red Dead Redemption 2. In de Red Dead Redemption 2 review was het spel maar 0.2 punt verwijderd van een dikke tien. Eigenlijk valt er weinig op aan te merken. Soms werkt de besturing tegen, maar met spot on schrijfwerk, animaties, prachtige animaties en een enorme hoeveelheid dingen om die immens grote speelwereld te doen, kun jij heel 2019 dit spel nog steeds spelen.

  Red Dead Redemption 2 is ook één van de games waarvoor mannen al voor release helemaal hyped waren. Rockstar heeft zichzelf overtroffen door lang aan deze game te werken maar toch ook veel mensen enthousiast te houden voor dit spel. En toen het er was, werd het met open armen ontvangen. Ervaar het op PS4 en Xbox One.

  Beste games voor mannen 2018

  Dit jaar zijn er weer flink wat games uitgekomen. Mocht jouw favoriet niet tussen dit lijstje staan, laat jou suggestie dan horen in de reacties hieronder. Zo helpen we iedereen aan de beste games voor mannen van 2018. Zo hoeft geen enkele man zich te vervelen.

  Forza Horizon 4

  Verkijgbaar vanaf 2 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.