De beste game onthullingen van 2021

Article
zaterdag, 25 december 2021 om 15:00
tiny tinas wonderlands skeleton magef1641387889
2021 was weer een jaar vol nieuwe game onthullingen. Sommige hadden veel om het lijf, terwijl andere onthullingen slechts korte teasers waren. Welke games die zijn onthuld zijn eigenlijk het beste? Dat lees je in dit artikel over de beste game onthullingen van 2021!

Tiny Tina's Wonderlands

De eerste game in het lijstje is Tiny Tina's Wonderlands. De game wordt ontwikkeld door Gearbox Software, dezelfde studio achter de Borderlands games.
In 2013 verscheen Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep als DLC voor Borderlands 2. Deze DLC bleek erg succesvol. Nu werkt de studio er dus aan om er een losse game van te maken. We hebben onlangs nog een trailer mogen zien van de game en dit belooft al veel goeds. De game komt uit op 25 maart 2022.
3f1629889122

Saints Row (reboot)

Het leek er een tijdje op dat na Saints Row IV uit 2013 het einde was aangebroken voor de Saints Row reeks, maar Deep Silver Volition heeft besloten om de game een roboot te geven. De game werd dit jaar aangekondigd met een trailer. Alleen slecht nieuws voor de fans van Saints Row, hoewel het wel dezelfde naam krijgt zal de game heel anders zijn dan de Saints Row die we kennen.
Toch is het wel terecht om uit te kijken naar de game. Hoewel volgens de ontwikkelaars niet alles uit de oudere games tegenwoordig kan, zal nog steeds het gevoel van een Saints Row game blijven bestaan. We weten ook al wat het verhaal ongeveer zal zijn. De cast van de game zal bestaan uit jonge personages die een eigen gang willen gaan beginnen. De game komt uit op 23 augustus 2022.
alan wakef1632208285

Alan Wake 2

Na tien jaar wachten werd onlangs eindelijk Alan Wake 2 aangekondigd. Dit gebeurde op The Game Awards met een trailer. De trailer zegt helaas nog niet zoveel over de game, maar we kunnen wel uit de trailer opmaken dat er flink wat horror in de game zal zitten. Wie de game graag wil spelen moet nog wel even geduld hebben. De game verschijnt in 2023, maar de exacte datum is momenteel nog onbekend.
2021 06 10 starfieldf1623348001

Starfield

Bethesda werkt aan een grote nieuwe game genaamd Starfield. De game, die exclusief voor de PC en Xbox Series X is, is dit jaar onthuld tijdens de E3. Het is een grote sciencefiction game waar Bethesda al langer aan werkt. Er is alleen helaas verder nog weinig bekend over de game.
Wie de game graag wil spelen moet nog wel even geduld hebben. De game komt namelijk uit op 11 november 2022. Hopelijk wordt voor die tijd nog meer duidelijk over de game.

Wonder Woman

Net zoals Alan Wake 2 is ook Wonder Woman aangekondigd tijdens The Game Awards. In een korte trailer werd de komst van de game aangekondigd door Warner Bros. De game zal een open-world action-adventure game worden met een eigen verhaal.
De aankondiging is het eerste wat officieel over de game naar buiten is gekomen, dus er is verder weinig informatie bekend over de game. Helaas is het ook nog niet bekend wanneer de game uit zal gaan komen, maar in ieder geval kunnen fans van DC en Wonder Woman ergens naar uit gaan kijken.
god of war ragnarokf1631221018

God of War Ragnarok

Dit jaar is ook God of War Ragnarok onthuld met een trailer. De game zal het vervolg zijn op God of War uit 2018. In de game zullen we het eindelijk opnemen tegen goden zoals Thor en Odin en de game zal de afsluiting zijn van het Noorse mythologie hoofdstuk van de God of War reeks. De datum waarop de game uitgebracht zal worden is momenteel nog niet bekend, maar we weten al wel dat dit ergens in 2022 zal zijn.
rainbow six extractionf1623522620

Rainbow Extraction

Rainbow Extraction is een van de vele games die dit jaar onthuld zijn tijdens de E3. Er was een trailer te zien waarin wordt uitgelegd wat het verhaal van de game zal zijn. Het komt er ongeveer op neer dat de bekende operators het zullen moeten opnemen tegen een soort zombie aliens.
Het lijkt erop dat qua tactiek de game lijkt op Rainbow Six Siege, maar in plaats van het op te nemen tegen vijf andere spelers neem je het dus op tegen de aliens. Spelers die geïnteresseerd zijn in de game hoeven niet lang meer te wachten. De release van de game staat namelijk gepland voor januari 2022.
marvel wolverine gamef1631220192

Marvel's Wolverine

Insomniac, de ontwikkelaar van Marvel's Spider-Man en Miles Morales werkt aan nog een game met een superheld van Marvel er in. namelijk Wolverine. Ontwikkelaars zien dus dat superhelden het goed doen bij de gamers. De game heeft een korte teaser gekregen.
We weten ook al dat de game een volwassen toon zal hebben, dus niet zal lijken op de Spider-Man games die de ontwikkelaar eerder heeft uitgebracht. De game komt uit op de PS5, maar helaas weten we nog niet wanneer. Door de ontwikkelaar wordt verwacht dat het minstens zal duren tot 2023, voordat de game uit zal komen. De fans zullen dus nog even geduld moeten hebben.
suicide squad kill the justice league gameplayf1639103833

Suicide Squad: Kill The Justice League

Aan de lijst is te zien dat er een groot aantal superhelden games zijn aangekondigd dit jaar. Een van deze is Suicide Squad: Kill The Justice League. Er is ook een trailer van getoond tijdens The Game Awards. In de trailer is te zien hoe de Suicide Squad achter The Flash aangaat.
Het is nog niet duidelijk wanneer de game precies zal worden gereleased, maar het zal wel ergens in 2022 zijn. Voor die tijd zal er vast nog wel meer nieuws over de game naar buiten komen, maar voor nu moeten we het dus doen met de trailer. Deze laat ook al veel zien van de game.

Star Wars Eclipse

Quantic Dream heeft Star Wars Eclipse dit jaar aangekondigd tijdens The Game Awards. Er is ook een trailer van de film te zien die bijna lijkt op een filmtrailer. Er is alleen helaas nog weinig bekend over de game, behalve dan dat het afspeelt tijdens het High Republic-tijdperk. De trailer is CGI, er zitten ook geen gameplay beelden in. Het kan ook nog jaren duren, voordat de game uitkomt.
We zullen dus nog wel even moeten wachten op meer informatie over de game. Toch zorgt de trailer die al uit is gebracht ervoor dat je toch enthousiast kan worden voor de game. Hopelijk zullen we dus snel meer informatie krijgen.