Explosieve Tiny Tina's Wonderlands trailer onthuld op The Game Awards

News
vrijdag, 10 december 2021 om 4:00
ttwl tga trailer brickf1639050933
Tijdens de Game Awards is vannacht een nieuwe trailer onthuld voor de game Tiny Tina's Wonderlands. De trailer is ook momenteel te zien op YouTube. In de trailer is goed te zien wat de spelers van de game kunnen gaan verwachten.
Vannacht is de eerste trailer onthuld tijdens The Game Awards voor de aankomende game van Gearbox Software, namelijk Tiny Tina's Wonderlands. In de trailer zijn beelden te zien van de wereld waar de game zich in afspeelt, een scala aan vijanden en wapens en heel veel actie.

Wat is Tiny Tina's Wonderlands?

De basis voor Tiny Tina's Wonderlands begon als een DLC voor Borderlands 2 en kwam uit in 2013. Deze DLC heette toen Tiny Tina's Assault on Dragon Keep. Wegens het succes van de DLC heeft Gearbox Software zelfs ervoor gekozen om de uitbreiding een standalone game te maken.
In de game zal je zelf de wereld kunnen ontdekken. Je komt veel monsters tegen, maar ook een hoop dungeons die je zelf kan onderzoeken. In de game heb je veel vrijheid in hoe het verhaal zal lopen, net zoals de tabletop game Dungeons & Dragons - wat duidelijk de inspiratie heeft gevorm voor Tiny Tina's Wonderlands. De nieuwe titel zal anders zijn dan de voorgaande Borderlands games en zal ook laten zien welke kant het op zal gaan met de toekomst van de franchise.
Wie de game graag wil halen moet nog een paar maanden geduld hebben. Tiny Tina's Wonderlands komt namelijk uit op 25 maart 2022. De game komt uit voor de Xbox One, Series X en S, PS4, PS5 en PC.