Wolverine game van Insomniac bekendgemaakt tijdens PS5 Showcase

News
donderdag, 09 september 2021 om 22:44
marvel wolverine gamef1631220192
Voor de PlayStation Showcase van Sony waren een paar grote klappers verwacht en Insomniac heeft die belofte waargemaakt. De studio heeft namelijk Marvel’s Wolverine, een game voor de PS5, bekendgemaakt.
De laatste jaren heeft Insomniac zich veel beziggehouden met de wereld van Marvel. De ontwikkelaar heeft immers Marvel’s Spider-Man gemaakt en later ook nog eens Marvel’s Spider-Man Miles Morales. De studio zal nog even in de wereld van superhelden blijven, maar nu wel met een compleet andere protagonist.
Op de PlayStation Showcase is namelijk het bestaan van Marvel’s Wolverine bekendgemaakt. De game zal uitkomen voor de PS5 en heeft meteen een korte teaser gekregen. Veel is er nog niet onthuld, maar wij kunnen ieder geval niet wachten om de wereld ietsjes veiliger te maken met de klauwen van Wolverine.

Eindelijk eigen show van Sony

De PlayStation Showcase 2021 zat er al een tijdje aan te komen. De Japanse uitgever was namelijk niet alleen afwezig op de gamescom dit jaar, maar ook op de E3. Grote concurrent Microsoft wist op beide evenementen juist de spotlight te pakken, onder andere met een showcase van enorm veel games en de onthulling van de releasedatum van Halo Infinite. Met nieuwe PS5 Showcase kan Sony eindelijk weer het initiatief overnemen.