Uitgebreide trailer voor God of War Ragnarok laat PS5 gameplay zien

News
donderdag, 09 september 2021 om 22:59
god of war ragnarokf1631221018
We kunnen dit jaar helaas nog niet genieten van God of War Ragnarok, maar ontwikkelaar Santa Monica Studios heeft ons wel getrakteerd op een gloednieuwe trailer. In de beelden kunnen we genieten van prachtige PS5 gameplay.
Ongetwijfeld één van de meest anticipated games voor 2022 is God of War Ragnarok - nadat de game eerder dit jaar is uitgesteld. Dat is alleen wel puur op basis van de voorganger, want we hebben nog geen beelden gezien of veel details gehoord van Ragnarok. Ten minste, tot de PlayStation Showcase 2021.
Tijdens het digitale evenement heeft Santa Monica Studios namelijk eindelijk de eerste trailer van God of War Ragnarok getoond. Het is meteen een uitgebreide blik op de PS5 gameplay van de titel. Zo zien we Kratos eindelijk weer in de koude wereld van de Noorse mythologie en worden we meteen getrakteerd op vrij veel stukjes van het verhaal. We horen onder andere de stem van Thor en er wordt een referentie gemaakt naar Odin, de oppergod die waarschijnlijk zal dienen als de eindbaas in de game.
Check hieronder de trailer van God of War Ragnarok:

Eindelijk eigen show van Sony

De PlayStation Showcase 2021 zat er al een tijdje aan te komen. De Japanse uitgever was namelijk niet alleen afwezig op de gamescom dit jaar, maar ook op de E3. Grote concurrent Microsoft wist op beide evenementen juist de spotlight te pakken, onder andere met een showcase van enorm veel games en de onthulling van de releasedatum van Halo Infinite. Met nieuwe PS5 Showcase kan Sony eindelijk weer het initiatief overnemen.

Populair Nieuws