De beste Xbox Series X games van 2021

Article
zaterdag, 25 december 2021 om 16:00
2021 09 16 lost judgment 9f1631960065
Ieder jaar komen er weer een hoop games naar de Xbox Series X. Sommige zijn exclusief, maar andere zijn ook beschikbaar voor meerdere platformen. Welke games van 2021 moet je gespeeld hebben? Dat staat in dit artikel.

10. Lost Judgment

Lost Judgment is het vervolg op Judgment. In de game speel je als een detective die onderzoek doet naar gevonden stoffelijk overschot. De game is kent een goed verhaal game met actuele thema's. Naast het hoofdverhaal kan je ook meerdere zijmissies doen, er zit dus zeker wel wat afwisseling in de game. Mocht je dus een game met een goed verhaal willen spelen met af en toe een bizarre wending, dan is Lost Judgment zeker een optie.
outriders tricksterf1611135904

9. Outriders

Deze game brengt je naar een totaal andere planeet genaamd Enoch. De aarde is onleefbaar geworden en de mensen zijn opzoek naar een nieuwe planeet. Dit is dus Enoch. Je bent een outrider en bent jaren kunstmatig in slaap gehouden, maar je bent nu ontwaakt. Op de planeet is al jaren lang een oorlog aan de gang en jij moet de vrede terug laten keren. Onderweg in het verhaal kom je er dus achter wat er in de jaren is gebeurd waarin je in slaap was.
far cry 6 gameplayf1674831707

8. Far Cry 6

Het zesde deel uit de bekende Far Cry reeks is dit jaar verschenen en is precies wat je van een Far Cry game kan verwachten. De game brengt niet echt veel nieuws, maar de game heeft wel Giancarlo Esposito, bekend van zijn rol als Gus in Breaking Bad.
Esposito speelt namelijk de grote schurk van de game. Hoewel de game dus niet echt heel anders is dan de voorgaande games zijn spelers alsnog enthousiast en spelen ze de game graag. Mocht je dus van een traditionele Far Cry game houden zonder allemaal nieuwe toevoegingen, dan is Far Cry 6 zeker een aanrader.
back 4 bloodf1623840996

7. Back 4 Blood

Back 4 Blood is de opvolger van de Left 4 Dead reeks. In de game vecht je met 3 andere spelers tegen hordes zombies om te overleven. Je kan alleen spelen met 3 bots, maar je kan ook samen met je vrienden het opnemen tegen de zombies.
Er zit ook echt een verhaallijn in de game, dus er is ook iets te ontdekken. Hou je van samenwerking in shooters, dan is Back 4 Blood zeker een goede game om te overwegen.
life is strange true colorsf1616080702

6. Life is Strange: True Colors

Voor wie houdt van games waar keuzes de uitkomst beïnvloeden is de Life is Strange reeks een goede reeks. Dit jaar is er weer een nieuw deel verschenen genaamd Life is Strange: True Colors en in de game word je als speler voorgesteld aan een totaal nieuwe cast aan personages met een ander verhaal.
Je hoeft dus niet per se de eerdere games te hebben gespeeld. De reacties van spelers zijn erg positief, dus is het zeker een game om zelf uit te proberen.
hitman 3 reviewf1611072748

5. Hitman 3

Voor wie huurmoordenaar wil spelen is er Hitman 3. De game is het laatste deel van de bekende Hitman trilogie. Je moet echt goed rondsluipen in de game om targets neer te halen. Het is een game waarvoor je dus zeker geduld moet hebben. Daarnaast heb je ook veel vrijheid.
Je kan namelijk targets op verschillende manieren uitschakelen, dit maakt missies dus ook goed herspeelbaar. Hoewel de missies niet heel bijzonder lijken zit er wel een echt verhaal achter, het is dus zeker de moeite waard om de game uit te proberen.
marvels guardians of the galaxy 2021f1634904280

4. Marvel's Guardians of the Galaxy

Voor fans van Marvel's Guardians of the Galaxy is er dit jaar een game uitgekomen. Je speelt als Peter Quill en bent de leider van de andere Guardians. Het verhaal zit goed in elkaar en er zijn een hoop leuke missies te doen.
Wat de game vooral goed maakt zijn de interacties tussen de teamgenoten. Er zijn veel korte gesprekken in de game die ervoor zorgen dat de game echt aanvoelt. Je wordt zo ook goed meegetrokken in het verhaal. De game is dus zeker aan te raden.
psychonauts 2f1611670503

3. Psychonauts 2

Psychonauts 2 is een avonturenspel. De game gaat verder vanaf waar het voorgaande deel is geëindigd. In de game is veel te verkennen, maar dat is niet alles. Net zoals bij Guardians of the Galaxy zijn de personages ook erg belangrijk in de game en deze worden ook goed neergezet.
In de game ga je op onderzoek uit in het brein van verschillende personages. Hierdoor kom je dus een hoop aparte werelden tegen. Mocht je dus op ontdekking willen gaan in het brein van verschillende personages, dan moet je zeker Psychonauts 2 spelen.
forza horizon 5f1623677698

2. Forza Horizon 5

Forza Horizon 5, onderdeel van de bekende race reeks, is dit jaar ook uitgekomen voor de Xbox Series X. Net zoals Halo is het ook een exclusieve Xbox game. De game speelt zich af in Mexico, dus je kan verschillende races doen in Mexico.
Er is genoeg lol te beleven voor nieuwe spelers, maar ook fans van de serie die elk deel al hebben gespeeld. De ontwikkelaars hebben namelijk weer een hoop nieuwe dingen toegevoegd aan het nieuwe deel, genoeg dus om te ontdekken.
halo infinite 2f1637064369

1. Halo Infinite

De eerste plek op de lijst is Halo Infinite, een echte Xbox exclusive. Spelers hebben al eerder de multiplayer gratis kunnen spelen en nu is ook de volledige game uitgebracht met het verhaal er in.
Spelers kunnen dus nu ook al hun oordeel geven over de campagne en momenteel zijn de meeste reacties positief. Mocht je dus nog twijfelen over de game, dan kan je nu gratis de multiplayer spelen en daarna beslissen om de volledige game aan te schaffen.

Populair Nieuws