5 Nintendo Switch Limited Editions die we willen zien

Article
vrijdag, 29 januari 2021 om 12:30
marioof1610986171
Nintendo pakt de laatste tijd flink uit met de Nintendo Switch. Eind januari maakte Nintendo bekend dat er een gelimiteerde Monster Hunter Rise Switch aankomt en eerder die maand kwam het al met de Limited Mario Nintendo Switch Edition. Dit bracht ons op een leuk idee, want er zijn nog wel een aantal games/ personages waarvan we een Limited Edition Switch willen zien!

Pokémon

Een spellenreeks die wat ons betreft zeker een eigen Nintendo Switch verdient is Pokémon. De games, kaarten en andere merchandise zijn al jarenlang erg populair. Als Nintendo dit slim aanpakt presenteert ze binnenkort een exclusieve Pokémon Nintendo Switch in combinatie met een nieuwe Pokémongame, gegarandeerd een succes!

Donkey Kong

De Super Mario games zijn de bestverkopende en bekendste games van Nintendo. Games als Mario Bros, Mario Kart en Mario Party zijn al decennialang enorm populair. Mede daarom heeft Mario begin dit jaar ook een eigen Nintendo Switch gekregen. Maar als Super Mario er eentje krijgt, moet Donkey Kong er eigenlijk ook eentje krijgen. De hele serie is immers ooit bij Donkey Kong begonnen en niet bij Mario. Daarnaast heeft de brutale gorilla ook een andere uitstraling en kan die voor een stoere Switch editie zorgen.
dkf1611830864

Yoshi

Als we toch bezig zijn met de Mario-karakters hebben we er nog wel één. Want naast Donkey Kong en Super Mario verdient Yoshi eigenlijk ook wel een eigen Nintendo Switch editie. Het speelse groene dinosaurusje/ draakje is altijd erg behulpzaam en is anno 2021 nog steeds erg populair. Wij denken daarom dat een Yoshi Nintendo Switch erg zal aanslaan.

Zelda

Animal Crossing: New Horizons was in 2020 misschien wel de beste nieuwe game. Onze collega Kevin de Bruin beloonde de game dan ook met een negen op schaal van tien. Een game die daar niet voor onderdoet en misschien nog wel beter is kwam drie jaar daarvoor uit. Toen verscheen namelijk de game The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Onze collega Koen van Rijsoort was erg te spreken over de game en gaf het een 9,8 op schaal van tien. Natuurlijk is dit niet de enige goede game van Zelda en mede daarom verdient het wat ons betreft zeker een eigen Nintendo Switch.
the legend of zelda games krijgen een nieuwe aanvulling 148965 1

Rabbids

Tot slot sluiten we een beetje ludiek af, maar wel met een idee dat veel mensen waarschijnlijk zullen waarderen. Eigenlijk zijn deze gekke karakters niet van Nintendo, maar aangezien ze al samen met Mario een game hebben op de Nintendo Switch is deze editie zeker niet ondenkbaar. We hebben het hier over de Rabbids (van Rayman) en deze gekke konijnen kunnen makkelijk zorgen voor een hele bijzondere Nintendo Switch.

Populair Nieuws