Tip: bestel de PS5 Pulse 3D headset nu goedkoop bij Amazon

News
vrijdag, 29 januari 2021 om 13:00
sony pulse 3d audio headsetf1631718346
Sony heeft met de PS5 een echte next-gen ervaring willen leveren en niet alleen als het aankomt op de graphics. Zo heeft de console een unieke audio-ervaring. Wil je daar optimaal van profiteren, bestel dan nu de PS5 Pulse 3D headset op Amazon!
Bij elke nieuwe generatie consoles ligt de focus natuurlijk op de grafische prestaties van de apparaten. Dat is goed te begrijpen, want het zal het eerste zijn wat opvalt wanneer je een nieuwe game opstart op je gloednieuwe console. Sony heeft er met de PS5 alleen alles aan gedaan om de ervaring nog een stuk specialer te maken. Denk bijvoorbeeld aan de speciale DualSense controller, de razendsnelle SSD en andere mogelijkheden die de nieuwe hardware mogelijk maakt.
Wat vaak een beetje over het hoofd wordt gezien bij de PS5 is het geluid. Dat is alleen niet terecht, want de audio-beleving op de next-gen console is van een veel hoger niveau dan normaal. Om daar optimaal van te profiteren wordt de Sony PS5 Pulse 3D headset aangeraden, die dan ook vaak uitverkocht is. Gelukkig kan je de koptelefoon nu bestellen op Amazon!

Hoe zit het met de PS5 voorraad?

Om te kunnen genieten van de mogelijkheden van de PS5, moet je natuurlijk wel in het bezit zijn van de next-gen console. Helaas kan Sony nog steeds niet voldoen aan de grote vraag, waardoor je er snel bij moet zijn wanneer er weer nieuwe exemplaren beschikbaar zijn. Houd daarom goed ons overzicht in de gaten van de beschikbaarheid van de PlayStation 5!

Populair Nieuws